Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«Μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου»

Απίστευτες καταγγελίες από τον Γιάννη Αλαφούζο μετά τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας. «Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου» τόνισε.

«Μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου»
Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας η οποία διεκόπη.

«Εμένα ο Μαρινάκης που πέταξε ένα ποτήρι νερό! Και μετά μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν σήμερα μετά τη Λεωφόρο. Δεχθήκαμε επίθεση. Απίστευτα πράγματα. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις», τόνισε –αρχικά- ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε:

«Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά μπήκε ένας μπράβος μέσα σε μια ιστορία προφανώς στημένη, ο οποίος έριξε γροθιά στον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος έπεσε πίσω και ευτυχώς τον έπιασε ο Στράτος (σ.σ. Σωπήλης). Έχει τραυματιστεί όπως βλέπετε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας υπάρχει τέτοια βία», ανέφερε και κατέληξε:

«Ξέραμε ότι στο ποδόσφαιρο δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν ξέραμε ότι υπάρχουν μπράβοι που κάνουν επιθέσεις μέσα στο Δ.Σ. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε άμεμπτοι, προσπαθούμε όμως να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε. Στο ΣΚΑΪ δύο φορές πέταξαν χειροβομβίδες, οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν να κάψουν το λογιστήριο σε άλλη επίθεση. Σήμερα είχαμε αυτό. Κάποια ΜΜΕ γράφουν κάποια άλλα τίποτα», ανέφερε.

«Ζούμε σε μια πολιτεία που έχει νόμους. Υπάρχει δικαιοσύνη και αστυνομία. Φορείς που έχουν αναλάβει να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Η δικαιοσύνη δεν ανήκει ούτε σε οπλισμένους μπράβους ούτε σε τίποτα άλλο», κατέληξε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: