Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πικέ: «Στις πέντε κορυφαίες η Σίτι»

Δύσκολο βράδυ αναμένεται να είναι αυτό της Τρίτης στο «Etihad» για τη Μπαρτσελόνα, με τον Ζεράρ Πικέ να χαρακτηρίζει τη Μάντσεστερ Σίτι μια εκ των πέντε κορυφαίων ομάδων στον κόσμο!
Η Μπαρτσελόνα έφτασε στο Μάντσεστερ νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και αύριο, θα κοντραριστεί με τους «πολίτες» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν η μια την άλλη έχοντας ζευγαρώσει ξανά την περσινή σεζόν.
Ο Ζεράρ Πικέ, αν και ισχυρίστηκε ότι δεν θα έχει μεγάλες διαφορές η κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Σίτι, συγκριτικά με ό,τι συνέβη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ουδείς θα πρέπει στους «μπλαουγκράνα» να σκεφτεί ότι πρόκειται για ένα εύκολο ματς.
«Πρέπει να αποδείξουμε ότι η ήττα από τη Μάλαγα ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς και να εμφανιστούμε έτοιμοι για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε, να παίξουμε όπως ξέρουμε και μας αρέσει, όμως, εξαρτάται και από τη Σίτι η εικόνα που θα πάρει το παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια εκ των πέντε κορυφαίων ομάδων στον κόσμο και θα είναι πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η Σίτι, έχει δείξει ότι ανήκει στις καλύτερες ομάδες και έχει σταθεί άτυχη στο Τσάμπιονς Λιγκ...» ήταν τα λόγια του Ζεράρ Πικέ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: