Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«Μπετόν» και του χρόνου!!

Ειλημμένη απόφαση η παραμονή και του Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος με τον ερχομό του Ταυλαρίδη έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο.  
Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο δεύτερος γύρος που κάνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο. Ο Κροάτης στόπερ είναι εξαιρετικός, βγάζει στο γήπεδο την μεγάλη του ποιότητα και έχει συνθέσει με τον Στάθη Ταυλαρίδη ένα πολύ «δυνατό» και αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο «Σίφο» απέκτησε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τρομερή χημεία με τον Έλληνα άσο, μεταμόρφωσαν προς το καλύτερο τα μετόπισθεν του «τριφυλλιού» και ο Γιάννης Αναστασίου βρήκε την... ηρεμία του!
Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, για να λέμε την αλήθεια ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ιδιαίτερα «ζεστός»(κι όχι άδικα) αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Όπως ακριβώς έχει συμβεί και με την περίπτωση του Μλάντεν Πέτριτς.
Στο «πράσινο στρατόπεδο» μετά από χρόνια βλέπουν ένα δίδυμο να εμπνέει εμπιστοσύνη, να κάνει διαφορά και να κρατάει το μηδέν στην συντριπτική πλειοψηφία των αναμετρήσεων. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο πλευρές θα έρθουν άμεσα σε επαφή, ώστε ο Σίλντενφελντ να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο Κορωπί.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: