Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι υπό κρίση!!

Παρά την κακή κατάσταση που φαίνεται πως είναι η ομάδα, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι είναι το φαβορί για να πάρουν το πρωτάθλημα και είναι στο χέρι τους η πρόκριση στο Europa League και το Κύπελλο.

Όλοι υπό κρίση
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό στον Ολυμπιακό, λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, εκείνο που προκύπτει είναι ότι υπήρξαν λάθος χειρισμοί και από τον Βίτορ Περέιρα για να έρθει η ήττα από το «τριφύλλι» μέσα στη Λεωφόρο.

Εκείνο που υποστηρίζουν οι Πειραιώτες είναι πως παρά την κακή κατάσταση που φαίνεται πως βρίσκεται η ομάδα, είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και εφόσον επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις είναι στο χέρι τους η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League με την Ντνίπρο και του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, οι επόμενοι τρεις μήνες θεωρούνται κρίσιμοι, αφού όλοι μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη είναι υπό κρίση. Αν η ομάδα καταφέρει να κάνει το νταμπλ και μπορέσει να περάσει στους «16» του Europa League, τότε ίσως οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν μέλλον στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, υπάρχουν «φωνές» και για το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου και τον αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ισά, καθώς θεωρείται πως έχει κάνει άστοχες επιλογές στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους (με εξαίρεση τον Μαζουακού και 2-3 άλλους παίκτες). Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: