Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Επιστρέφει… γεμάτη η ΑΕΚ!!


Φρέσκια και με σχεδόν όλα τα όπλα της διαθέσιμα θα επανέλθει στη δράση η ΑΕΚ. Βασικότατη ενδεκάδα ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας για το σημαντικό παιχνίδι της «Ένωσης» με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ.

Επιστρέφει… γεμάτη η ΑΕΚ
Με τη σοβαρότητα που αρμόζει (κι έχει δείξει μέχρι τώρα και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της) αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την Παναχαϊκή η ΑΕΚ.

Γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα λίγα ανταγωνιστικά ματς που έχει να δώσει στο πρωτάθλημα, η «Ένωση» θέλει να γυρίσει το ίδιο αποτελεσματική από το ρεπό που είχε στην τελευταία αγωνιστική.

Άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκουράστηκαν από τα συνεχόμενα ματς, ενώ και τα αγωνιστικά προβλήματα (πέραν του γνωστού με τον Μπρέσεβιτς) δεν είναι τόσα πλέον ώστε να πονοκεφαλιάζουν τον Τραϊανό Δέλλα.

Έτσι, ο «Κολοσσός» έχει την ευκαιρία να παρατάξει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του βάσει των παικτών που έχει καταλήξει σε κάθε θέση.

Δηλαδή τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Κολοβέτσιο-Λαμπρόπουλο στα στόπερ και τους Σοϊλέδη-Μπακάκη στα άκρα της άμυνας. Οι Γιόχανσον-Ανάκογλου θα είναι στα χαφ, οι Μπαρμπόσα-Μάνταλος-Πλατέλλας στην τριάδα μπροστά τους και στην επίθεση ο φορμαρισμένος Αραβίδης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: