Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Σουάρες: «Μπορεί να μας κάνει τη ζημιά η Σίτι»

Την πεποίθησή του ότι η Σίτι μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο επιθετικός των Καταλανών, Λουίς Σουάρες, που, όμως, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει οποιονδήποτε.

Σουάρες: «Μπορεί να μας κάνει τη ζημιά η Σίτι»
Πιθανότητες πρόκρισης στη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα έδωσε ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα», Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός μίλησε για την ποιότητα των «πολιτών», χαρακτηρίζοντάς τους ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

«Πιστεύω ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Ο κοσμος μπορεί να αμφιβάλλει ότι έχει πιθανότητες εναντίων μας, αλλά μιλάμε για τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι οι πρωταθλητές Αγγλίας και έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ τους, που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Θα παλέψουν μέχρι τέλους», ήταν τα λόγια του 28χρονου, που, στη συνέχεια, όμως, επισήμανε ότι οι Καταλανοί μπορούν να αποκλείσουν οποιονδήποτε.

«Εμείς, από την πλευρά μας, δεν θα τους φοβηθούμε. Μπορεί να ξέρουμε τις δυνατότητες της Σίτι στο κέντρο και την επίθεση, όμως ξέρουμε και τις αδυναμίες τους στην άμυνα και εκεί είναι που πρέπει να πιέσουμε, ώστε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις αδυναμίες. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και ξέρουμε ότι έχουμε την ποιότητα να αποκλείσουμε οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένης και της Σϊτι», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: