Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Νασρί: «Φέτος δεν θα σεβαστούμε τόσο τη Μπαρτσελόνα...»

Την εμπειρία να αντιμετωπίσουν διαφορετικά τις δύο αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα έχουν πλέον στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως υποστήριξε ο Σαμίρ Νασδρί που τόνισε ότι σε σχέση με πέρυσι, φέτος, οι «πολίτες» δεν θα σεβαστούν τόσο πολύ και δεν θα φοβηθούν τους «μπλαουγκράνα».  
Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, οι Πρωταθλητές Αγγλία αντιμετωπίζουν τους Καταλανούς στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο μεταξύ τους ματς να είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης στο «Etihad».
Ο Σαμίρ Νασρί μίλησε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον σύλλογο της Βαρκελώνης και κατέστησε σαφές πως φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα...
«Πέρυσι σεβαστήκαμε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε τη Μπαρτσελόνα και δεν μας βγήκε σε καλό. Βέβαια, φέτος έχουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες για να ξέρουμε πως να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση και πως να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλό μας. Έχουμε μάθει να κερδίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αύριο. Πέρυσι, ήταν η πρώτη φορά που είχαμε περάσει τη φάση των ομίλων και το θεωρούσαμε πολύ μεγάλο αυτό που κάναμε. Φέτος, σκεφτόμαστε διαφορετικά και ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί για περισσότερα» δήλωσε ο Γάλλος. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: