Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Συγγνώμη για το «δολοφονικό» τάκλιν στον Μπέιλ!!


Απολογήθηκε ο Άαρον Νίγκεθ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter για το πολύ επικίνδυνο τάκλιν πάνω στον Γκάρεθ Μπέιλ στο ματς της Έλτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγγνώμη για το «δολοφονικό» τάκλιν στον Μπέιλ
Συγγνώμη για το πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα που έκανε στον Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια του χθεσινού (22/2) αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε δημόσια από τον άσο των «μερένχες» ο Άαρον Νίγκεθ.

«Θέλω να απολογηθώ για το ατυχές τάκλιν», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο 25χρονος μέσος.

View image on Twitter
I want to apologize for the unfortunate tackle.@GarethBale11 Pedir disculpas x la entrada desafortunada!@realmadrid



Ο άσος της Έλτσε που είχε περάσει και από τον Ηρακλή το 2008, στο 52' της αναμέτρησης πήγε πολύ δυνατά πάνω στον Ουαλό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αρχικά έδειχνε να πονάει πολύ και πολλοί φοβήθηκαν πως είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ωστόσο, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο Γκάρεθ Μπέιλ μπόρεσε να συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος του αγώνα και να βοηθήσει τους Μαδριλένους να φτάσουν στη νίκη που τους έδωσε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από την Μπαρτσελόνα στη μάχη για τον τίτλο στην Primera Division.



Πάντως ο πρώην παίκτης του «Γηραιού» ήταν πολύ τυχερός που ο διαιτητής τον τιμώρησε μόνο με κίτρινη κάρτα για αυτό το τάκλιν που θα μπορούσε να έχει επιφέρει σοβαρό τραυματισμό στον άσο της Ρεάλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: