Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Λουίς Ενρίκε: «Προετοιμασμένοι για όλα»

Κατάλληλα προετοιμασμένη για οποιαδήποτε τροπή πάρει το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, θα εμφανιστεί η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τρίτης ο Λουίς Ενρίκε. «Κλειδί ο χώρος του κέντρου» τόνισε.
Ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ένα 24ωρο πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Αγγλίας για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κι ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Δεν υπάρχει φαβορί σε μια κόντρα στην οποία συμμετέχουν δύο ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και έχουν στόχο το τρόπαιο».
Όπως τόνισε, «είναι πολύ σημαντικό για εμάς που παίζουμε μόλις τρεις μέρες μετά την ήττα από τη Μάλαγα και μας δίνεται η δυνατότητα να αντιδράσουμε. Όταν έχεις ένα τόσο αρνητικό αποτέλεσμα στην πλάτη θέλεις να παίξεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να το ξεπεράσεις».
Επί του αγωνιστικού, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε να πει: «Η Σίτι είναι ικανή να κυριαρχήσει και να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση και πανέτοιμος για κάθε κατάσταση που θα διαμορφωθεί στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα κριθεί και από την πίεση που μπορεί να μας ασκήσει η Σίτι... Το κλειδί θα είναι ο χώρος του κέντρου». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: