Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτοι διάλογοι και... μπινελίκια!!

To gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλα όσα ειπώθηκαν στην... συνεδρίαση της ντροπής της Σούπερ Λίγκας όπου στιγματίστηκε από επεισόδια και την επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου! 
Παρά το γεγονός ότι η συνεδρίαση... μύριζε μπαρούτι από την κοινή παρουσία των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο, αρχικά όλα κυλούσαν ήρεμα, καθώς οι πάντες συμφώνησαν στη συζήτηση για τα οικονομικής φύσεως θέματα που απασχολούν την Superleague (ΟΠΑΠ, NOVA). Η αρχή για την απίστευτη τροπή που πήρε η συνεδρίαση έγινε από την στιγμή που ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς πήρε τον λόγο λέγοντας:
«Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Βλέπετε ότι στον ΟΦΗ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τα χρέη μας και να επιβιώσει η ομάδα αλλά μας βάζετε συνέχεια εμπόδια. Ειδικότερα εσείς στον Παναθηναϊκό κύριε Αλαφούζο έχετε συνέχεια πρόβλημα με τον ΟΦΗ». Εκείνη την στιγμή ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Μαρινάκης σε έντονο ύφος τόνισε: « Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γαμ... αδ.... Θα σε γα...».
Ο Γιάννης Αλαφούζος που ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού στα πρώτα υβριστικά... μηνύματα απάντησε με την λέξη «παραφέρεσαι», αλλά στην συνέχεια κι αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τον έβριζε ακόμη του είπε: «Θα μου κλ....ς»! Ο Μαρινάκης συνέχισε να λέει συνεχώς «θα σε γαμ... ρε παλιοπ...» με τον Αλαφούζο να... απαντά: «Σταμάτα να κάνεις έτσι. Είσαι τόσο παχύς που βαριανασαίνεις και θα πάθεις τίποτα. Εδώ ήρθαμε για να μιλήσουμε».
Αμέσως (σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν εντός της αιθούσης) ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώθηκε από την θέση του και σε έξαλλη κατάσταση πέταξε το ποτήρι με το νερό πάνω στον Γιάννη Αλαφούζο (τα... σκάγια πήραν και τον Φώτη Κωστούλα που κάθονταν δίπλα του) ενώ κινήθηκε προς το μέρος του!
Μάλιστα έκανε το... μισό κύκλο στο τραπέζι, εκεί όπου οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι συγκρατούσαν από την μία πλευρά τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και από την άλλη τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού! Πάνω στην... αναστάτωση, τις ύβρεις και την φασαρία που ακούγονταν σε όλο το κτήριο, άνοιξε η πόρτα και ένας άγνωστος (άνθρωπος της προσωπικής ασφαλείας του κ. Μαρινάκη σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο) μπήκε στην αίθουσα και χτύπησε γροθιά τον Βασίλη Κωνσταντίνου!
Η αίθουσα... πάγωσε αφού ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» έπεσε πάνω σε καρέκλες και γραφεία, ευτυχώς χωρίς κάποια χειρότερη εξέλιξη. Εκείνη την στιγμή αφού το... μπάχαλο δεν είχε προηγούμενο, ο Μποροβήλος διέκοψε την συνεδρίαση και οι πάντες βγήκαν από την αίθουσα. Στους διαδρόμους υπήρξε και δεύτερο ημίχρονο με συνεχόμενες αγοραίες εκφράσεις ανάμεσα σε Μαρινάκη-Αλαφούζο, ενώ φραστικό επεισόδιο είχαν επίσης ο Κώστας Καραπαππάς με τον Βασίλη Κωνσταντίνου!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: