Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Νιόπλιας: «Επανερχόμαστε δυναμικά»

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε το σύνθημα για το... comeback του Ατρομήτου και τόνισε πως έδωσε στους Περιστεριώτες αυτό που τους έλειπε για να έρθουν τα αποτελέσματα.
Στο στοιχείο που έλειπε από τον Ατρόμητο στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το έδωσε αυτό στους Περιστεριώτες και έδωσε το σύνθημα για το... comeback, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την πεντάδα και την έξοδο στην Ευρώπη.
«Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Έχουμε ένα τιμ που έχει αξιόλογους παίκτες και έτσι ήρθε η νίκη. Είχαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας από τον πρώτο γύρο και η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει σωματικά, αλλά κυρίως ψυχικά μετά και τη νίκη με τον ΠΑΟΚ.
Ξέρετε ότι είμαι κάτοικος Ηρακλείου και είναι κρίμα να μην υπάρχει ομάδα του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα γιατί είναι μια ποδοσφαιρομάνα και μια μεγαλούπολη και μας αρέσει σε όλους πάρα πολύ. Αν μέναμε με 11 θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι. Είχαμε έναν φόβο στο ξεκίνημα του αγώνα και αυτό πρέπει να το αποβάλλουμε γιατί το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΟΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του.
Στη συνέχεια, μίλησε:
Για την καλή εικόνα που δείχνει ο Ατρόμητος με τον ίδιο στον πάγκο της ομάδας: «Μείναμε πίσω, αλλά τώρα επανερχόμαστε δυναμικά. Έχει δυνατότητες πολλές ο Ατρόμητος και μην ξεχνάτε ότι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί συνέχεια. Πιστεύω ότι έδωσα αυτό το κάτι που μας έλειπε και ήρθαν τα καλά αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί ένας Έλληνας προπονητής από έναν ξένο».
Για τον Εργοτέλη: «Είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια και έρχονται πολλοί παίκτες, δεν είναι εύκολο. Εμείς δεν αλλάξαμε πολλούς παίκτες και πήραμε δύο παίκτες μόνο τον Ιανουάριο που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Το λάθος έγινε το καλοκαίρι στον Εργοτέλη, όπου άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: