Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δεν πήραν... λέξη απ' τον Κλοπ και εκνευρίστηκαν!!


Κλειστά χαρτιά σε σημείο που εκνεύρισε τους Ιταλούς δημοσιογράφους κράτησε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της μάχης της Ντόρτμουντ κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο για τους «16» του Champions League.

Δεν πήραν... λέξη απ' τον Κλοπ και εκνευρίστηκαν!
Εκεί που ήθελε πήγε την κουβέντα ο Γιούργκεν Κλοπ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την πρώτη μονομαχία της Ντόρτμουντ κόντρα στην Γιουβέντους.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τα πλάνα του στο πρώτο ματς στο Τορίνο, γεγονός που εκνεύρισε τους παρευρισκόμενους Ιταλούς δημοσιογράφους, που του ζήτησαν σε αρκετές ερωτήσεις τους να τοποθετηθεί. Αντίθετα, ο ίδιος επικεντρώθηκε κυρίως στην προσπάθεια της ομάδας του να ανακάμψει στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που οφείλεται και στους τραυματισμούς που υπήρξαν. Η φυσική μας κατάσταση είναι αισθητά βελτιωμένη. Μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι αγωνιστικά. Πρέπει να συνεχίσουμε την ανάκαμψή μας στο πρωτάθλημα. Σύντομα θα είμαστε πάλι πίσω στην κορυφή. Δεν είμαστε ακόμη στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Φταίνε η ατυχία και οι τραυματισμοί.

Η Γιουβέντους έχει μεγάλη ιστορία και εμείς πρέπει να δείξουμε την αξία μας σε αυτή τη μονομαχία για τους “16”. Η Γιουβέντους έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούμε».


Για τα πλάνα του: «Γνωρίζω ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο βασίζεται στην τακτική. Θα δείτε αύριο τα σχέδια μας»*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: