Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Απαγορεύονται άλλες απώλειες για τον Ηρακλή!!

Εκτός έδρας είναι ασταμάτητος και ανίκητος έχοντας πανηγυρίσει οκτώ φορές σε ισάριθμους αγώνες. Εντός έδρας έχει… θέμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε σύνολο έξι αναμετρήσεων έχει «σκοντάψει» τρεις φορές και μάλιστα με υποδεέστερους αντιπάλους. Η τελευταία γκέλα ολκής σημειώθηκε προ δύο εβδομάδων με αντίπαλο τον Πιερικό, με τα… φώτα να σβήνουν για τους «κυανόλευκους» μετά την επίτευξη του 2-0. Με το τελικό 2-2 να αποδεικνύεται οδυνηρό για τον Ηρακλή που «πέταξε» την ευκαιρία να αποσπαστεί κατά οκτώ βαθμούς από τη Λαμία.

Συνεπώς νέα εντός έδρας απώλεια κρίνεται απαγορευτική για τον Ηρακλή, με τον Ημίθεο να υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στις 6 τον Τύρναβο. Στην έναρξη του… πολέμου που ξεκινάει για τους «κυανόλευκους» σύμφωνα με όσα τόνισε στους ποδοσφαιριστές του για τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 44χρονος τεχνικός μάλιστα θέλοντας να αποφύγει χαλάρωση ανάλογη με αυτή που υπήρξε με τον Πιερικό, αποφάσισε χθες βράδυ οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο.

Αναγκαίες οι αλλαγές

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει ένα ρητό και αυτό εφαρμόζεται πολύ συχνά από τους προπονητές των ομάδων.

Ο προπονητής του Ηρακλή πάντως δεν μπορεί να το πράξει στη σημερινή αναμέτρηση, πολύ απλά διότι έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες. Ο δηλωθείς να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του Νίκος Πουρτουλίδης και ο αποβληθείς στο Βόλο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι θα δουν τον αγώνα από την κερκίδα, με τις αλλαγές προσώπων να είναι αναγκαίες. Παρτενέρ του Ζιαμπάρη στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Στάμου, ενώ δίπλα στον Ιντζόγλου στη μεσαία γραμμή πιθανότατα θα αγωνιστεί ο… all around, Παύλος Κυριακίδης.

Με τους Χουάντερσον, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Σιατραβάνη, Κάσσο, Ρομάνο και Περόνε να δείχνουν οι πιο πιθανοί να ξεκινήσουν τον σημερινό αγώνα μαζί με τους προαναφερθέντες.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Πασάς, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Κάσσος, Καρασαλίδης, Λουκίνας, Ζιαμπάρης, Τσιλιγκίρης και Αγγελούδης.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: