Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Σκαλίστε τις στάχτες, να ξαναβρείτε φωτιά!

Μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε πως η ομάδα του πήγαινε για Πρωτάθλημα.
Γράφει ο Άρις Νικολάκης
Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και του Γιουρόπα Λιγκ ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε πως η ομάδα του πλέον, μόνον έναν στόχο διεκδικούσε. Για την επιτυχία του μάλιστα, θυσιάστηκαν οι άλλοι δύο.

Μετά από κάθε ήττα του ΠΑΟΚ (κυρίως δε, με κατεβασμένα τα χέρια) ο Άγγελος Αναστασιάδης αναλάμβανε ακεραία την ευθύνη της κι ανέφερε την απόλυτη εμπιστοσύνη  στην ομάδα του.

Στον αγώνα Καλλονή – ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε την ομάδα του και πήγε να φύγει από το γήπεδο.

Στον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης ενημέρωσε – στο ημίχρονο κιόλας - την ομάδα του πως θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης.

Πριν από όλα αυτά όμως, ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε μία ομάδα κατεδαφισμένη. Την οικοδόμησε εκ νέου δίχως πολλά νέα υλικά. Την έφθασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Γοήτευσε την Ελλάδα με όσα έπραξε. Κι αμέσως μετά η ίδια ομάδα την απογοήτευσε, με όσα δεν έπραξε. Σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα βρέθηκε από την 1η στην 3η θέση. Και με αστρονομική διαφορά.

Η πτώση δεν καταγράφθηκε σε χρόνο dt. Εξελίχθηκε αργά. Βασανιστικά. Μέσα σε κάδρο όμως, αδιαφορίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το «πως» και το «γιατί» παραμορφώθηκε ο ΠΑΟΚ ουδένα ενόχλησε. Κρίνοντας πάντα, από τον ωχαδερφισμό της ΠΑΕ. Την οποία συνθέτουν ιδιοκτησιακό καθεστώς, διοικητική και τεχνική ηγεσία. Δεν ψάχθηκαν. Δεν ανησύχησαν. Δεν ταρακουνήθηκαν. Δεν φοβήθηκε από την προελαύνουσα καταστροφή. Ουδέν έπραξαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα πάντως… Μέχρι και χθες δηλαδή, όλοι - κατά κανόνα - σιωπούσαν. Έβλεπαν. Άκουγαν. Δε μιλούσαν. Από χθες; Όλοι δίχως να βλέπουν. Δίχως να ακούν. Μιλούν κατά κανόνα. Εμείς – επιτρέψτε μας – να αποτελέσουμε και τώρα, όπως και τότε εξαιρέσεις του κανόνα.

Μία μόνον σκέψη μας καταθέτουμε: Υπάρχει ακόμη φωτιά. Σκαλίστε τις στάχτες να την ξαναβρείτε…

ΥΓ 1 : Παραγγελιά φίλων του «δικέφαλου» αφιερωμένη εξαιρετικά σε οποιονδήποτε με οποιαδήποτε ιδιότητα συνθέτει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αν μας γελάσει άνθρωπος μια φορά… Ντροπή δική του. Αν μας γελάσει δύο … Ντροπή δική μας»!

ΥΓ 2 : Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος κύριε υφυπουργέ Αθλητισμού. Τι να προσφέρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τώρα κατά της βίας όταν πριν, έκλειναν αυτιά και μάτια στους εκφραστές της;

ΥΓ   3 : Μην σπεύδετε, να θεωρήσετε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταστράφηκε στο Ηράκλειο με την ήττα από τον ΟΦΗ. Περιμένετε την Κυριακή στην Τούμπα να (εάν…) δείτε την πραγματική καταστροφή.
 
ΥΓ 4 : Τούτο φυσικά, εάν κι εφ’ όσον δράσουν και καταφέρουν όσοι φίλοι (ναι, ναι… Φίλοι) κι εχθροί του ΠΑΟΚ πασχίζουν, να τη φέρουν την Κυριακή στην Τούμπα.. Και δεν αντιδράσουν να καταφέρουν το αντίθετο, όσων το λέει ακόμη η καρδιά: ΠΑΟΚ πάνω από όλα κι όλους!
 
ΥΓ 5 : Το έχουμε επαναλάβει ουκ ολίγες φορές. Να το επαναλάβουμε άλλη μία… Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν θεωρεί «τρύπα στο νερό» (sic) την εμμονή στην προσδοκία διαφορετικού αποτελέσματος με την ίδια μέθοδο!
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: