Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αναστασιάδης: «Δεν με στηρίξατε»!

Το παράπονό του για τη μέτρια απόδοση του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες φέρεται να εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη χθεσινή ομιλία του προς τους παίκτες του.

Αναστασιάδης: «Δεν με στηρίξατε»!
Την απόφαση να κρατήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ έλαβε ο Ιβάν Σαββίδης, ύστερα από τηλεδιάσκεψη που υπήρξε με τους κ.κ. Αγγελίδη και Βρύζα.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά την βαριά ήττα (3-1) από τον ΟΦΗ, αλλά ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η εκτίμηση που τρέφει ο ένας προς τον άλλον και έτσι ο Αναστασιάδης θα κοουτσάρει την ομάδα στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν πάνε όλα καλά, θα βγάλει και τη χρονιά, γεγονός άγνωστο για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που συνήθως μετά από τέτοιου είδους αποτελέσματα απομακρύνει τους προπονητές.

Έτσι ο 62χρονος τεχνικός έδωσε χθες κανονικά το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και φέρεται να εξέφρασε το παράπονό του σε ομιλία του προς του παίκτες: «Περιμένω την απόφαση της διοίκησης, όμως παρά το γεγονός ότι εγώ σας στήριξα όλους, εσείς δεν κάνατε κάτι ανάλογο. Επρεπε να φύγω μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, όμως έμεινα και σας στήριξα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: