Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

«Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος»!

Με την ανάκρουση του ύμνου του Παναθηναϊκού και το «σύλλογος μεγάλος» στα χείλη όλων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας της ομάδας. Διαβάστε ποιοι ήταν οι τυχεροί της βραδιάς.

«Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος»!
Στο «Akrotiri Dreamcity» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Αγησίλαο Τουμαζάτο να προλογίζει και να είναι ο πρώτος που μοίρασε ευχές.

Η πίτα χωρίστηκε στα… τρία με τον Στράτο Σωπήλη να είναι… υπεύθυνος της διαδικασίας και τον Τάκη Φύσσα να… αυτόεξαιρείται για να αποφευχθεί –όπως είπε- το ενδεχόμενο στημένης κλήρωσης με παγωμένα μπαλάκια! Το πρώτο κομμάτι αντιστοιχούσε στην ΠΑΕ, το δεύτερο για τα μέλη της ομάδας και το τρίτο για τον κόσμο.

Το πρώτο φλουρί πήγε στον Γιώργο Κόκκορη τον μάγειρα του «Γεώργιος Καλαφάτης», και αντιστοιχούσε σε ένα τετραήμερο στη Νέα Υόρκη, το δεύτερο στην υπεύθυνη του διοικητικού προσωπικού του ποδοσφαιρικού της ΠΑΕ Μαρία Κουλουρίδη και αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι στη Ρώμη, ενώ το τρίτο στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και ήταν ένα μπάρμπεκιου αξίας χιλίων ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το δώρο και για τη σημερινή ημέρα», σχολίασε ο Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Από τους παίκτες επίσης ήταν ανάμεσα στους τυχερούς οι Νταβίντ Μέντες, Χάρης Μαυρίας, Θανάσης Ντίνας, Άγγελος Ζιούλης, Σωτήρης Νίνης, Βαλμίρ Μπερίσα, Τάσος Λαγός, Χρήστος Δώνης -οι δυο τελευταίοι δια χειρός Γιάννη Αναστασίου- Κώστας Κότσαρης και Ουασίμ Μπούι -χάρη στο… χέρι του Στέφανου Κοτσόλη- ενώ δώρο κέρδισαν και ο φροντιστής της πρώτης ομάδας Νεκτάριος Διαμαντάκος, αλλά και ο γιατρός Νίκος Τζουρούδης.

Νωρίτερα, τιμήθηκε ο επί σειρά ετών πιστός στρατιώτης του συλλόγου, Γιάννης Ζαβραδινός, ο οποίος μίλησε εμφανώς συγκινημένος για τη ζωή που πέρασε μέσα στην ομάδα, ενώ του δόθηκε κι ένα ιδιαίτερο δώρο, ένα κολάζ με φωτογραφίες με μοναδικές στιγμές που πέρασε στο «τριφύλλι», ενώ ο ίδιος τόνισε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνει ο πρόεδρος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έχω δώσει τα καλύτερα 43 χρόνια της ζωής μου από το πόστο που ήμουν και προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Εύχομαι να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας και να είμαστε πάντα πρωταθλητές».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος, που έστειλε το δικό του μήνυμα. «Εμείς στον Παναθηναϊκό έχουμε ένα όνειρο που υπηρετούμε όλοι κι εγώ και κυρίως τα παιδιά μας. Έχω πολύ μεγάλη πίστη στην επιτυχία του ονείρου μας. Καλή χρονιά να έχουμε», σχολίασε με νόημα ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ.

Φυσικά, μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να κλείσει με άλλον τρόπο πλην της ανάκρουσης του ύμνου της ομάδας, με τον Στράτο Σωπήλη να σέρνει το… χορό και το «Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος» να δονεί την ατμόσφαιρα!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: