Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

«Να προκύψει ένα ενιαίο σχήμα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νομικός σύμβουλος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος και μίλησε για την Γενική Συνέλευση που θα γίνει στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν θα κατέβουν δύο σχήματα:
« Δεν το γνωρίζω αυτό. Υπάρχουν ικανά άτομα και πιστεύω πως μπορούν να «φιλτραριστούν» και να προκύψει ένα ενιαίο σχήμα. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να ενώσουν τις δυνάμεις τους αν υπάρχουν δύο παρατάξεις. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Άρης να μην δεχθεί άτομα που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι που να χωρίζει τις δύο ομάδες προσώπων».
Για το αν θα παρευρεθεί στην Γενική Συνέλευση ο Άλεξ Κάλας:
«Δεν γνωρίζω αν θα παρευρεθεί στην Γενική Συνέλευση. Είχε γίνει μια διευρυμένη σύσκεψη με τον Δημήτρη Καλαιτζιδη και είχαμε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα και σκέψεις. Αυτή η συμφωνία θα κατατεθεί και στην Γενική Συνέλευση. Ο Άλεξ Κάλας χρηματοδοτεί την προσπάθεια που γίνεται και έχει εκφραστεί η καλή πίστη πριν γίνει η Γενική Συνέλευση».
Για το τι πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη:
«Υπάρχουν μέλη που έχουν το δικαίωμα ψήφου και μέλη που δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Πρέπει να έχει συμπληρωθεί ένα έτος από την εγγραφή για να μπορεί κάποιος να ψηφίσει. Μπορούν να παραβρεθούν και τα μέλη που γράφτηκαν πρόσφατα, να εκφράσουν την άποψη τους αλλά δεν μπορούν να ψηφίσουν. Είναι κρίσιμο να προσέλθουν πολλά άτομα. Θα τεθούν διάφορες απόψεις και θα συζητηθούν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: