Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τόμιτς: «Νωρίς να μιλήσουμε για πρόκριση»

Η πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού, έδιωξε το αρχικό άγχος στην επίθεση και στη συνέχεια έδωσε τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς.

Τόμιτς: «Νωρίς να μιλήσουμε για πρόκριση»
Στο καλό αμυντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού απέδωσε ο Μίλαν Τόμιτς τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» στο ξεκίνημα ήταν αγχωμένοι, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα είναι νωρίς να γίνει λόγος για πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Η καλύτερη άμυνα κερδίζει την καλύτερη επίθεση. Παίξαμε για 40? συγκεντρωμένοι. Παίζαμε δυνατά στα pick ‘n’ roll. Μπορεί ο Τεόντοσιτς να είχε 20 πόντους όμως η ΤΣΣΚΑ δεν μπορούσε να διαβάσει αρκετές άμυνές μας. Όταν η ΤΣΣΚΑ έχει μέσο όρο 89 πόντους και σήμερα έβαλε 76 σημαίνει ότι παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα και με την άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο αμυντικά δεν ήμασταν κακοί, αλλά ήμασταν αγχωμένοι στην επίθεση. Είναι φυσιολογικό ήταν ένα ντέρμπι. Είχαμε άγχος στην επίθεση αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε αρκετά καλά.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για την πρόκριση. Έχουμε το παράδειγμα της Σιένα πριν 2-3 που είχε 5-0 και στο τέλος δεν προκρίθηκε. Η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι άλλη μία νίκη. Τίποτα παραπάνω. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, έτσι θέλουμε να είναι σε κάθε ματς
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: