Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τη FIFA!!

Είτε δέκα, είτε έντεκα, είτε δώδεκα και αν πάει όπως λέει και το γνωστό άσμα του παρελθόντος το τηλέφωνο στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής δεν χτυπάει.

Σχετικά με την ανάκληση της απόφασης της ΦΙΦΑ για αφαίρεση τριών βαθμών από τους «κυανόλευκους» λόγω της οφειλής στον Ντάνι Λόπεθ. Ο Ηρακλής έως τώρα έχει ζητήσει και λάβει δύο φορές προθεσμία, με την τελευταία να λήγει σήμερα. Παράλληλα στον Ηρακλή δε γνωρίζουν αν την Δευτέρα και την Τρίτη συζητήθηκε το εν λόγω θέμα στην πειθαρχική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ζήτημα χειρίζεται αποκλειστικά ο δικηγόρος Μηνάς Λισάνδρου, με τον έγκριτο νομικό να έχει καθημερινή επικοινωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Αυτό το οποίο προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ είναι ότι ακόμη και αν επισημοποιηθεί σήμερα-κάτι που φαντάζει δύσκολο- η αφαίρεση των τριών βαθμών, ο Ηρακλής θα τους πάρει πίσω με τον ερχομό-μέσω της ΕΠΟ- της αίτησης ανάκλησης της ποινής. Ουσιαστικά δηλαδή να γίνει μία αφαίρεση βαθμών υπό αίρεση. Όπως συνέβη με τον Θρασύβουλο το 2012. Το θέμα είναι ότι «πληγώνεται» το πρεστίζ της ομάδας και δίνεται… τροφή στους πάμπολλους εχθρούς του Ηρακλή να «τορπιλίζουν» την προσπάθεια επιστροφής του στη SuperLeague. Πιστεύοντας ότι αυτό που κερδίζουν με πολλή προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου εντός αγωνιστικού χώρου, θα χαθεί στα γραφεία των Ομοσπονδιών.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: