Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ρόκα: «Κάθε ματς το κάνουμε ‘θρίλερ’»

Κάθε ματς του Πανθρακικού είναι «θρίλερ» όπως συνέβη και κόντρα στην Καλλονή, όπως τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μανουέλ Ρόκα.

Ρόκα: «Κάθε ματς το κάνουμε ‘θρίλερ’»
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως φάνηκε σαν να έπαιξαν τρία 90λεπτα σε ένα ματς και στάθηκε στις δυσκολίες του άσχημου αγωνιστικού χώρου και στο άγχος που προήλθε μετά το 3-2 και την αποβολή, ενώ χαρακτήρισε τη νίκη ως αποτέλεσμα σε «τελικό».

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Ήταν σαν να παίξαμε τρία διαφορετικά παιχνίδια μέσα σε ένα 90λεπτο και, φυσικά, ο αγωνιστικός χώρος κι η κατάστασή του μας δυσκολεύει αρκετά. Βάλαμε το πρώτο γκολ κι ηρεμήσαμε λίγο, αλλά αμέσως ισοφαριστήκαμε κι ήταν σαν να ξεκινάμε από την αρχή πάλι.

Κάθε παιχνίδι μοιάζει με "θρίλερ" κι, ενώ προηγηθήκαμε με 3-1 και κάναμε κάποιες αλλαγές για να κοντρολάρουμε το ματς στη συνέχεια, ήρθε το πέναλτι κι η κόκκινη κάρτα και μέχρι το τέλος δεχτήκαμε πίεση κι αγχωθήκαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Κερδίσαμε έναν από τους "τελικούς" που θα δώσουμε ως το φινάλε του πρωταθλήματος κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε, όμως, πολύ δρόμο ακόμη για να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: