Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Υπολογίζει τον Αντεμπαγιόρ ο Ποκετίνο!!

Αφού τον έχει στο ρόστερ, θα τον εκμεταλλευτεί όσο μπορεί κι όσο του το επιτρέψει ο παίκτης. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο χαρακτήρισε σημαντικό μέλος της Τότεναμ τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τονγκολέζος θα πάρει τις ευκαιρίες του για να αποδείξει ότι όντως αξίζει που βρίσκεται στον σύλλογο.  
Αν και έφτασε ένα βήμα από τη μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο, ο Αντεμπαγιόρ έμεινε εν τέλει στα «σπιρούνια» έπειτα και από απόφαση του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι και συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ξέρει ότι δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά στον Χάρι Κέιν για τη γραμμή κρούσης και φυσικά ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει ακόμα θέση στα πλάνα του.
«Είμαστε χαρούμενοι που έμεινε μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Πρέπει να του παρέχουμε κι εμείς τα εργαλεία που χρειάζεται για να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Όπως το κάνουμε με όλους, έτσι και με τον Εμάνουελ προσπαθούμε να παίρνουμε τον καλύτερό τους εαυτό κι έπειτα θα πρέπει να αρπάζουν κάθε ευκαιρία που τους δίνουμε στα παιχνίδια». 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: