Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Πρίντεζης: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν χαρούμενος με τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Πρίντεζης: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»Ικανοποιημένος, αλλά παράλληλα προσγειωμένος ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε πως χρειάζεται προσοχή η συνέχεια της Ευρωλίγκας, ενώ τέλος αναφέρθηκε στην αλληλλοκάλυψη που υπάρχει από όλους τους παίκτες στο ρόστερ.

«Ήταν μία καλή νίκη. Προερχόμασταν από μία άσχημη ήττα από την Εφές και τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Όμως ξέρουμε ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα γιατί υπάρχει μπροστά μας πολύς δρόμος στη διοργάνωση. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νίζνι που είναι δυνατή στο γήπεδό της. Χρειάζεται προσοχή και στο δεύτερο γύρο, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας», είπε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την άμυνα: «Σίγουρα η άμυνα έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη νίκη».

Για τους διαφορετικούς πρωταγωνιστές στα ημίχρονα: «Είναι σημαντικό όταν ένας παίκτης δεν βρίσκεται σε καλή βραδιά να μπορούν οι υπόλοιποι να καλύπτουν το κενό του. Εμείς έχουμε δώδεκα παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό ανά πάσα στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: