Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Χαραλαμπίδης: «Δίκαια πρώτος ο Ηρακλής» (audio)

Ο προπονητής του Τυρνάβου Απόστολος Χαραλαμπίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στο αυριανό ματς της ομάδας του με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολη η αποστολή μας, αφού παίζουμε με μια ομάδα που είναι δίκαια πρώτη, έχει μια σταθερή πορεία και είναι δίκαια μπροστά στην βαθμολογία. Δεν μπορώ να πω ότι μας τρομάζει, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά μας, εμείς έχουμε μια ανοδική πορεία από την ημέρα που είμαι στην ομάδα, είμασταν οκτώ παιχνίδια αήττητοι και μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς. Στόχος μας στο αυριανό ματς είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αν είναι εφικτό να πάρουμε και κάτι από το παιχνίδι».

Για το ποιος εκτιμά ότι θα κερδίσει την άνοδο: «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ και ο Ηρακλής με την ως τώρα πορεία τους είναι οι δυο ομάδες που πρέπει να ανεβούν στην Σούπερ Λίγκα. Ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής, πέρασα από την ομάδα ως γυμναστής και θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρει».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: