Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Οι έντεκα για το +11!!

Ο Ρομπέρτο είναι το μοναδικό ερωτηματικό Περέιρα ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ποια ενδεκάδα προτίθεται να παρατάξει στην Τούμπα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν για το +11.

Οι έντεκα για το +11
Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία ν’ αποσπαστεί στο +11 κι επί της ουσίας να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου στην Τούμπα. Ο Βίτορ Περέιρα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις ενόψει ΠΑΟΚ (Κυριακή, 8/2).

Ο Ρομπέρτο είναι το μοναδικό ερωτηματικό. Ιατρικά είναι απόλυτα έτοιμος, μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα κι εφόσον αισθάνεται καλά θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών.

Οι Μαζουακού, Ελαμπντελαουΐ (που στο πλαίσιο του ροτέισον, δεν χρησιμοποιήθηκαν με τον Ατρόμητο) θα επιστρέψουν, αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, στην άμυνα. Ο Σιόβας θα είναι ο ένας στόπερ, δίδυμο με έναν εκ των Σαντάνα, Αυλωνίτη.

Μανιάτης, Κασάμι θα πάρουν θέση στα χαφ, με τον Τσόρι πιο μπροστά. Αφελάι, Ντοσεβί θα ξεκινήσουν στα άκρα και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Το σερί

Το τελευταίο δίμηνο, από τις 9 Δεκεμβρίου κι έπειτα, ο Ολυμπιακός τρέχει ένα νικηφόρο σερί 14 αγώνων (σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και αυτό που δεν έγινε με τη Νίκη Βόλου) εντός κι εκτός των συνόρων.

Η αρχή έγινε με τη Μάλμε κι έκτοτε οι Πειραιώτες έχουν πάρει όλα τα ματς που έδωσαν. Οι 11 εξ αυτών είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα, το απόλυτο ρεκόρ είναι στις 16, αλλά περνάει από ματς «φωτιά», μεταξύ άλλων με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: