Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αλλάζει όνομα και το «Καμπ Νου»

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα φαίνεται να συζητάει το ενδεχόμενο να βάλει χορηγό στο όνομα του γηπέδου της, με την «Qatar Airways» να εμφανίζεται πρόθυμη για συμφωνία.

Αλλάζει όνομα και το «Καμπ Νου»

Συγκεκριμένα, το θέμα ξεκίνησε ο Γενικός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας του Κατάρ, όταν σε δηλώσεις του είπε ότι είναι πιθανή μία τέτοια συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα».

«Τα πάντα είναι πιθανά για την εταιρία μας. Η “Qatar Airways” και η Μπατσελόνα έχουν τις ίδιες αξίες, οπότε είναι πιθανό να προστεθεί το όνομα της εταιρίας μας στο Καμπ Νόου. Κάνουμε συχνά εκπλήξεις και ίσως μία από τις φετινές να συνδέεται με το όνομα του γηπέδου», ήταν τα λόγια του Καταριανού.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Φάους, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να βάλει η ομάδα του χορηγό στο όνομα της ιστορικής της έδρας, ενώ επισήμανε ότι οποιαδήποτε απόφαση επί του θέματος, θα ληφθεί μέσα στη φετινή χρονιά.

«Η Μπαρτσελόνα αισθάνεται μόνο ευγνωμοσύνη για την “Qatar Airways”. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί της και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα ούτε με την εταιρία ούτε με το Κατάρ. Σίγουρα ελπίζουμε να κρατήσει αυτή η συνεργασία για πολλά, πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Πρόκειται να διαπραγματευτούμε μια νέα συμφωνία μαζί τους και μπορεί να συζητήσουμε και το θέμα του ονόματος του γηπέδου. Η τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί μέσα στη χρονιά», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: