Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τέλος ο Βον από τους Μάτζικ!!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Ορλάντο Μάτζικ αποτελεί ο Ζακ Βον, καθώς ο 39χρονος προπονητής "πληρώνει το μάρμαρο" για την κακή φετινή πορεία της ομάδας, που έχει ρεκόρ μέχρι τώρα 15-37.

Τέλος ο Βον από τους Μάτζικ
Τη λύση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Ζακ Βον, ανακοίνωσαν επίσημα οι Ορλάντο Μάτζικ. Στη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά ως υπηρεσιακός προπονητής ο μέχρι πρότινος βοηθός της ομάδας, Τζέιμς Μπορέγκο.

Στα τελευταία δυόμιση χρόνια που ο 39χρονος τεχνικός βρίσκεται στο "τιμόνι" της ομάδας, οι «Μάγοι» είχαν συνολικά 58 νίκες και 158 ήττες, καθώς η ομάδα από το Ορλάντο μπήκε στη διαδικασία να "χτίσει" από την αρχή ένα νεανικό ρόστερ, μετά τη φυγή του τότε μεγάλου αστέρα της, Ντουάιτ Χάουαρντ, το καλοκαίρι του 2012.

Ωστόσο, μετά τη δέκατη συνεχόμενη ήττα και γενικά την 16η στους τελευταίους 18 αγώνες των Μάτζικ, παρότι δεν είχαν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, είχαν το απογοητευτικό 15-37 ρεκόρ συνολικά και πλέον γίνεται πολύ δύσκολος ο στόχος εισόδου στα πλέι οφ.

«Ο Ζακ είναι ένας έμπιστος φίλος και συνάδελφος. Τον ευχαριστούμε βαθύτατα για τη συνεισφορά του και τις θυσίες του για να φέρει την ομάδα του μέχρι αυτό το σημείο και εκτιμούμε την απόλυτη αφοσίωσή του στο σύλλογο. Έχουμε απόλυτο σεβασμό για τον Ζακ και, σίγουρα, του ευχόμαστε τα καλύτερα, καθώς μπαίνει στο επόμενο στάδιο της καριέρας του» δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Μάτζικ, Ρομπ Χένινγκαν.

Επικρατέστερος για να αναλάβει μόνιμα τη θέση του Βον στον πάγκο των Μάτζικ είναι ο παλιός αστέρας της ομάδας, Σκοτ Σκάιλς, που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 1997. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: