Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

«Τρία χρόνια ανοργανωσιάς»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης και μίλησε για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, τα λάθη που έχουν γίνει αλλά και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:
«Ζούμε εδώ και τρία χρόνια ανοργανωσιάς και έλλειψης προοδευτικότητας. Για αυτό φταίνε πολλοί και θα έπρεπε ήδη να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους. Θα έπρεπε και άλλοι εκτός του προπονητή να θέσουν την παραίτηση τους. Στη παρούσα στιγμή θα έπρεπε να καθίσουν σε ένα δωμάτιο από εχθές το βράδυ μέχρι και την Κυριακή, να σκέφτονται, να επαναφέρουν στη τάξη τους ποδοσφαιριστές και να δουν τι άλλαξε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν μπορούμε να… πάρουμε έστω μια νίκη . Τι είναι αυτοί απλήρωτοι ή… κακομαθημένοι; Το αίσθημα ευθύνης πρέπει να το έχουν όλοι.  Δεν στηρίχθηκε στην αρχή  ο προπονητής και τον Ιανουάριο που στηρίχθηκε ήταν πολύ αργά. Δεν γίνεται να φεύγει ο Ποζατζίδης και να μην έχουμε αριστερό μπακ. Δεν γίνεται να θριαμβεύει ο Πέλκας και να μην τον έχουμε δει σε προπόνηση ή να φεύγει ο Σαββίδης ενώ δεν έχουμε χαφ».
Για την αποχή από το γήπεδο που ανακοίνωσε η ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης:
«Είμαι κάθετα κάθε απόφασης που εγκαταλείπει την ομάδα. Πρέπει να πάμε στο γήπεδο να στηρίξουμε αυτούς που μας έχουν προδώσει και να κερδίσουμε. Στην συνέχεια πρέπει να ορκιστούν νίκη σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν είναι σωστή λύση η αποχή.   Ο φίλαθλος πρέπει με τον τρόπο του να επαναφέρει την ομάδα. Οι φίλαθλοι για τα δύσκολα είναι».
Για το αν θα μιλήσει ο ίδιος στον Ιβάν Σαββίδη:
«Ο κ. Σαββίδης είναι εκτός Ελλάδας, τον εκτιμώ για τα χρήματα που βάζει και όταν με καλέσει στο γραφείο του θα μιλήσω μαζί του. Αυτό που μπορώ να κάνω θα το κάνω αρκεί να υπάρχει και η λογική».
Για το τι ευθύνεται για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Η ανοργανωσιά, η μη έγκυρη κάλυψη των κενών, η μη ύπαρξη ταρακουνήματος από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και άλλα πολλά έχουν οδηγήσει εδώ. Πήγαμε να κάνουμε το συν 7 με την Ξάνθη και φάγαμε 4 γκολ. Είχαμε ελλείψεις σε πόσες θέσεις και καταπονούσαμε έναν τραυματισμένο παίκτη, τον Σαλπιγγίδη, που έχει ακούσει τα πάντα από την εξέδρα! Τώρα πρέπει να τους στηρίξουμε όλους και το καλοκαίρι θα γίνει ξεκαθάρισμα. Πρέπει να δούμε ποιοι θα αγκαλιάσουν την ομάδα. Δεν πρέπει να δωρίσουμε πάλι την θέση του Τσάμπιονς Λιγκ στον Παναθηναϊκό. Αν είναι άντρες πρέπει να ορκιστούν πως δεν θα υπάρξει άλλη ήττα. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς  το τι έχει φταίξει. Όταν κερδίζαμε την Τότεναμ είχαμε ψυχή και καρδία όμως αυτά τώρα δεν υπάρχουν. Θυμάμαι τον Κοντρέρας πως πάλευε και τώρα βλέπω τερματοφύλακα και τα σέντερ μπακ να γελοιοποιούνται και να δέχονται αστεία γκολ. Θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να παλέψουμε σε όλα τα θηρία απέναντι μας. Δεν είναι ούτε υπέρ ούτε κατά της παραίτησης του Αναστασιάδη. Αν κρίνουν πως θα βοηθήσει η παραίτηση του ας φύγει, αλλιώς ας μείνει».
Για το αν μπορεί ένας νέος προπονητής να αλλάξει το σκηνικό:
« Εδώ είναι η απόφαση που πρέπει να πάρει ο κ. Σαββίδης. Αν νομίζουν πως μια αλλαγή κλίματος θα έρθει με έναν νέο προπονητή όπως έκανε ο Ολυμπιακός ας το κάνουν. Είδαμε όμως και πέρυσι τι έγινε με τον ακριβοπληρωμένο κ. Ολλανδό».
Για την στήριξη που πρέπει να δείξει ο κόσμος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Να πάνε όλοι συσπειρωμένοι κοντά στην ομάδα και να την στηρίξουν. Αυτοί που θέλουν συμπαράσταση είναι οι πιτσιρικάδες μέσα στην ομάδα αλλά πρέπει και να αποδείξουν με την απόδοση τους πως έχουν έστω και λίγο φιλότιμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: