Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αλαφούζος: «Θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»!

Το στίγμα της χθεσινής συνάντησης που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταυρό Κοντονή, άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη SportDay. «Θα εφαρμοστεί ο νόμος», τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Αλαφούζος: «Θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»!
Την απόλυτη ικανοποίησή του από τα όσα άκουσε χθες από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, εξέφρασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη SportDay.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον και τόνισε πως από εδώ και στο εξής θα επιβληθεί ο νόμος.

«Από τη συζήτηση που είχα με τον Υφυπουργό, τον είδα αποφασισμένο να εξαντλήσει τα περιθώρια συνομιλίας με όλες τις ΠΑΕ, για να δει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και μετά είναι έτοιμος να επιβάλει τον νόμο. Θα είναι άτεγκτος», ανέφερε αρχικά ο κ. Αλαφούζος και πρόσθεσε ότι «είναι απόφαση της κυβέρνησης να καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι θα υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τους «πράσινους» να ετοιμάζουν διάφορα στοιχεία, τα οποία θα αποδεικνύουν τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: