Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Φήμες για Δώνη στον Ατρόμητο!

Παρελθόν αποτελεί από χθες ο Ρικάρντο Σα Πίντο από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου και ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία για τον Γιώργο Δώνη.

Φήμες για Δώνη στον Ατρόμητο
Εκατόν τριάντα πέντε ημέρες κράτησε η θητεία του Ρικάρντο Σα Πίντο, η οποία ξεκίνησε από το παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και τελείωσε χθες μετά την ήττα από τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε δηλώνοντας περήφανος για την ομάδα του, τους παίκτες του και υπεραμύνθηκε της τακτικής του, έστω κι αν η εικόνα μετά τις αλλαγές τον εξέθεσε για την ενδεκάδα που επέλεξε.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η SportDay, αν ήταν μόνο στο χέρι της διοίκησης και του Γιώργου Σπανού το θέμα του επόμενου προπονητή, ο Γιώργος Δώνης θα είχε αναλάβει από χθες τους «κυανόλευκους».

Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως ήδη έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να περιμένει πρόταση από την ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας.

Αυτό αναμένεται να συμβεί την Τρίτη και όλα δείχνουν ότι οι Περιστεριώτες θα περιμένουν τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πάντως, ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Περιστέρι, αν τελικά δεν προκύψει «γάμος» με την Ομοσπονδία για τον «γαλανόλευκο» πάγκο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: