Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στο δρόμο για το 42ο, «δένει» Φουστέρ!

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι η ομάδα έβαλε τις βάσεις για το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Τετ-α-τετ Μαρινάκη με Φουστέρ, ο οποίος ανανεώνει σύντομα.

Στο δρόμο για το 42ο, «δένει» Φουστέρ

Οι Πειραιώτες βρίσκονται πλέον στο +6 από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερο (εκείνο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Εκείνο που τονίζουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πως αν η ομάδα διαχειριστεί σωστά τους επτά αγώνες για το πρωτάθλημα και τους δύο ημιτελικούς για το Κύπελλο θα καταφέρει να φτάσει στο νταμπλ, κατακτώντας το 42ο πρωτάθλημα (το πέμπτο σερί), το 26ο Κύπελλο και φτάνοντας τα 17 νταμπλ στην ιστορία τους.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, η οποία απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς για να «πλασαριστεί» στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ουσιαστικά η ομάδα θα πάει με μία προπόνηση στο παιχνίδι, αφού σήμερα το πρόγραμμα θα έχει αποθεραπεία και αύριο ο Περέιρα θα ακολουθήσει τακτική εν όψει του συγκεκριμένου ματς.

Ανακοινώνεται άμεσα του Φουστέρ

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ο Νταβίντ Φουστέρ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την πληροφορία ότι ο Ισπανός χαφ θα κληθεί σύντομα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος μέσος θα υπογράψει για άλλα δύο χρόνια και με εκείνον θα κλείσει ο πρώτος κύκλος στο κομμάτι των συμβολαίων για τους «ερυθρόλευκους». Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Φουστέρ βρέθηκε προχθές το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και απομένει άλλη μία επίσκεψή του για να ανακοινωθεί το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: