Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Δεν σταματά πουθενά…!

Ούτε η απογοήτευση του Κυπέλλου, ούτε οι τραυματισμοί, ούτε η πιθανή αφαίρεση βαθμών φρενάρουν την ΑΕΚ που φτιάχνει «προίκα» για τα play offs. Επιβράβευση από Δέλλα. Τι γίνεται με Μέγιερι.

Δεν σταματά πουθενά…

Κάνοντας το καθήκον της πέρασε με 3-1 από τα Ψαχνά και συνεχίζει να φτιάχνει την «προίκα» της εν όψει των play offs, από τα οποία τη χωρίζουν πλέον μόλις δύο αγώνες. Αν άρχιζε τώρα το μίνι πρωτάθλημα που θα δώσει σε δύο ομάδες το εισιτήριο της ανόδου στη Super League, η ΑΕΚ θα μοιραζόταν την κορυφή με τον Ηρακλή έχοντας από οκτώ βαθμούς, ενώ οι άλλες τέσσερις ομάδες, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου και Λαμία, θα ήταν στο… μηδέν!

Η «Ένωση» θα πάρει άκοπα αυτό το Σαββατοκύριακο τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον Πανηλειακό που δεν θα διεξαχθεί μετά την αποχώρηση των Πυργιωτών από το πρωτάθλημα, την ώρα που Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή, που είναι στο -15 και -14 αντίστοιχα, κοντράρονται τη Δευτέρα στη Ριζούπολη. Η διαφορά, συνεπώς, μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και το -3 να μη στοιχίσει ουσιαστικά στους «κιτρινόμαυρους».

Επιτέλους ξεκούραση

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες ασταμάτητης δράσης, με αγώνες και προπονήσεις, ήρθε η ώρα της ξεκούρασης. Ο Τραϊανός Δέλλας επιβραβεύοντας τους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν και το ζήλο που δείχνουν, μετά την προπόνηση της Παρασκευής έχει δώσει ελεύθερο το Σαββατοκύριακο στους «κιτρινόμαυρους», που θα επιστρέψουν στα Σπάτα τη Δευτέρα για να αρχίσουν προετοιμασία για το ματς με την Καλλιθέα την επόμενη Κυριακή. Σήμερα θα εξεταστεί και ο Ντάρκο Ζόριτς που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το χθεσινό ματς, αν και σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Τι γίνεται με Μέγιερι

Ο μάνατζερ του Μπάλαζ Μέγιερι ισχυρίστηκε χθες πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον πελάτη του. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται από την «Ένωση», που δεδομένα αναζητεί γκολκίπερ και δεν αποκλείεται να έχει εξετάσει τον 25χρονο Ούγγρο γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Επίσης φημολογείται πως την έχει απασχολήσει και ο Γκιόργκι Λόρια, που κάνει πολύ καλή σεζόν με τον ΟΦΗ, από τον οποίο ο 29χρονος Γεωργιανός λογικά θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ ή ενός εξελίξιμου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: