Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

«Θα επανέλθουμε στη πρώτη θέση»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μίλτος Λιόνης και μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και την μάχη για την πρώτη θέση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το στραβοπάτημα του Πανσεραικού που περιμένει ο Άρης:
«Έτσι όπως είναι τα πράγματα περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα για να είμαστε κοντά. Ελπίζω να γίνει πριν από το ντέρμπι για να τους κερδίσουμε και να είμαστε στο τέλος πρώτοι στη βαθμολογία».
Για τους λόγους που ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση:
« Αυτά που έγιναν στην αρχή της προετοιμασίας δεν έχουν σχέση με το τώρα. Αλλάξαμε προέδρους και προπονητές και έγιναν διάφορα. Την κατάσταση την είχαμε στο χέρι μας μέχρι το παιχνίδι με την Δράμα. Το καλό είναι πως αυτό έγινε σχετικά νωρίς και πως ο Πανσεραικός έχει δύσκολο πρόγραμμα ενόψει της συνέχειας. Η πίεση που υπάρχει είναι φυσιολογική και θα την είχαμε ακόμα και αν ήμασταν πρώτοι. Μόνοι μας βρεθήκαμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε και εμείς θα επαναφέρουμε ξανά την ομάδα στη πρώτη θέση. Πρέπει να επανέλθουν τα πράγματα στην θέση που ήταν πριν από την Δράμα και είμαι σίγουρος πως θα επανέλθουμε στη πρώτη θέση».
Για την πιθανότητα να κάνουν οι ανταγωνιστές του Άρη κάποια γκέλα:
« Χθες η Καβάλα έκανε την πρώτη γκέλα. Οι ομάδες κλίνονται και η Γ’ εθνική δεν είναι εύκολη. Πιστεύω πως θα κάνει κάποιο στραβοπάτημα ο Πανσεραικός πριν από το ντέρμπι. Έχει το παιχνίδι με την Καβάλα και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα».
Για την ομοιογένεια στην ομάδα:
« Ήρθαν νέα παιδιά που δεν είχαμε συνεργαστεί μαζί και άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας. Μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να μπούμε στην φιλοσοφία χρειαζόμασταν χρόνο και τον πληρώσαμε. Πλέον, φέρνουμε τα παιδιά πιο κοντά, προσαρμόζονται, είναι πολύ καλοί παίκτες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».
Για το αν γνωρίζουν οι παίκτες την πίεση της ομάδας:
 «Δεν γίνεται σε μια ομάδα με τόσο μεγάλο κίνητρο να μην ξέρουν πως η πίεση από την πρώτη κιόλας προπόνηση είναι φυσιολογική. Αν κάνουμε το απόλυτο η ομάδα θα βγει».
Για το αν πιστεύει πως ο Άρης μπορεί να κάνει απόλυτο:
« Κοιτάμε κάθε ματς με διαφορετικό τρόπο. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και το ρόστερ είναι… «διαμάντι» για την Γ’ εθνική. Κάποια άσχημα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά και απλά εμείς τα κάναμε νωρίς. Πιστεύω ότι δεν θα συνεχίσουν μόνο με νίκες οι υπόλοιπες ομάδες».
Για το αν υπάρχει η σκέψη μη κατάκτησης της πρώτης θέσης:
«Όχι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Η στεναχώρια από την Δράμα ήταν μεγάλη και καταλάβαμε όλοι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανέβουμε».
Για τις διαφορές Ντομπρασίνοβιτς – Καλαιτζίδη:
«Ο κ. Ντομπρασίνοβιτς μπαίνει τώρα στην νοοτροπία της δουλειάς ενώ ο κ. Καλαιτζίδης γνωρίζει τις καταστάσεις. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως η ομάδα πιέζει ψηλά από το πρώτο λεπτό. Εμείς δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και η δουλειά φαίνεται».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: