Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Και τώρα οι δυο τους!!

Στο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποκλειστικά τα βλέμματα στην Ισπανία, αφού μπορεί να «κριθεί» το πρωτάθλημα. Εντός έδρας «δοκιμασία» με Χέταφε ο Ατλέτικο.

Και τώρα οι δυο τους!
Ένας βαθμός χωρίζει την Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες για την 28η αγωνιστική της Primera Division.

Και οι δύο ομάδες κατάφεραν να περάσουν στους «8» του Champions League και μέχρι τότε στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, με όλα τα βλέμματα να είναι πάνω τους αυτή την Κυριακή.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει τον Βερμάλεν, ενώ ο Μπουσκέτς είναι αμφίβολος. Οι Ράμος, Μόντριτς επιστρέφουν στη διάθεση του Αντσελότι, αλλά εκτός είναι ο Ροντρίγκες.

Σημαντικό έδαφος έχει χάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία υποχώρησε στην τέταρτη θέση πίσω από την Βαλένθια. Οι «ροχιμπλάνκος» υποδέχονται τη Χετάφε, ενώ οι «νυχτερίδες» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Έλτσε.

Όσον αφορά την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, απέχει αρκετά από την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που μπορεί να κερδίσει αν κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά τώρα η προσοχή της είναι στραμμένη στον εντός έδρας αγώνα με την Αλμερία.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20 Μαρτίου

Έλτσε-Βαλένθια (21:45)

Σάββατο 21 Μαρτίου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε (17:00)
Ράγιο Βαγεκάνο-Μάλαγα (19:00)
Λεβάντε-Θέλτα (21:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία (23:00)
Γρανάδα-Εϊμπάρ (23:00)

Κυριακή 22 Μαρτίου

Λα Κορούνια-Εσπανιόλ (13:00)
Βιγιαρεάλ Σεβίλλη (18:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Κόρδοβα (20:00)
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Αλμερία-Λεβάντε
Θέλτα-Μπαρτσελόνα
Κόρδοβα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Εϊμπάρ-Ράγιο Βαγεκάνο
Εσπανιόλ-Έλτσε
Χετάφε-Λα Κορούνια
Μάλαγα-Σοσιεδάδ
Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα
Σεβίλλη-Μπιλμπάο
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: