Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Δρούγας: «Να επενδύσει στον Παπαδόπουλο ο Ηρακλής» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Παναγιώτης Δρούγας, και μίλησε για τον φετινή προσπάθεια των «κυανόλευκων»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδα το παιχνίδι κατά διαστήματα καθώς έχω και μια επιχείρηση στην Καλαμάτα και είμαστε στον αγώνα. Αγαπάω τον Ηρακλή, πέρασα 7 ωραία χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα και έχω ευχάριστες αναμνήσεις».

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Ηρακλή: «Μετά το κάζο του υποβιβασμού και όσα έγιναν, η ομάδα δούλεψε σωστά στηριζόμενη στα νέα παιδιά με στόχο να φτιάξει έναν κορμό με ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία και ένα φιλόδοξο προπονητή. Βλέπουμε τον Δέλλα στην ΑΕΚ, τώρα ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ, ο Παπαδόπουλος στον Ηρακλή, προπονητές με νέες ιδέες και τη δική τους φιλοσοφία, έτοιμοι να προσφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Ο Ηρακλής πρέπει να επενδύσει πάνω του. Ο Παπαδόπουλος έπαιζε στόπερ και ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην καριέρα τους από το κέντρο και πίσω, είναι οι καλύτεροι προπονητές από τους παίκτες που έπαιζαν σε θέσεις της επίθεσης. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, ίσως να κάνω και λάθος. Τα αποτελέσματα του Νίκου, μαρτυρούν την καλή δουλειά που κάνει. Η διοίκηση πρέπει να πιστέψει στο πρόσωπό του και να του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει ένα πλάνο σε βάθος τριετίας».

Ακούστε όσα είπε ο Παναγιώτης Δρούγας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: