Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ματσιούλις: «Καλή άμυνα κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα»

Ο Γιόνας Ματσιούλις θα επιστρέψει ξανά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, για το ματς της Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Τοπ-16 της Ευρωλίγκα, με τον ίδιο να στέκεται στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι των «πρασίνων».
«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και τα στατιστικά λένε πως στην Eυρωλίγκα είμαστε η καλύτερη ομάδα σε επίθεση και άμυνα, αλλά αυτό δεν σου εξασφαλίζει τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final Four και να κερδίσουμε τον τίτλο στο γήπεδό μας, αλλά μένουν ακόμη τέσσερις αγώνες μέχρι τα play off και δεν μπορούμε να παραλείψουμε βήματα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ως συνήθως», είπε αρχικά ο Ματσιούλις.
Οσον αφορά την έδρα του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φαν της ομάδας, σχολίασε: «Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα βρίσκομαι στη Ρεάλ και θα κερδίσουμε, γιατί θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου όσο νωρίτερα γίνεται. Σίγουρα, το ΟΑΚΑ σαν έδρα επηρεάζει το παιχνίδι κι ο Παναθηναϊκός έχει, έτσι κι αλλιώς, σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και γρήγορα, καθώς και να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα μας, αφού απέναντί μας θα έχουμε μια σπουδαία ομάδα».
Τέλος, ο Λιθουανός φόργουορντ για τις πέντε ήττες του Παναθηναϊκού στο Τοπ-16, ανέφερε: «Δεν έχει τον καλύτερο ρυθμό σε αυτή τη φάση ο Παναθηναϊκός, αλλά παραμένει μια εξαιρετική και πολύ επικίνδυνη ομάδα».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: