Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Κάτοχος είναι... και το δείχνει!!

Με τον πλέον πειστικό τρόπο πέρασε στα προημιτελικά του Europa League η Σεβίλλη! Οι Ανδαλουσιάνοι διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στην Βιγιαρεάλ (2-1) και δείχνουν αποφασισμένοι για το repeat.

Κάτοχος είναι... και το δείχνει!
Σε αυτήν ανήκει το τρόπαιο. Και η Σεβίλλη δείχνει αποφασισμένη να μην το αφήσει για κανέναν άλλο! Οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν ξανά την Βιγιαρεάλ με σκορ 2-1 και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 3-1 απ' το Μαδριγάλ πέρασαν με θριαμβευτικό τρόπο στα προημιτελικά του Europa League, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως και φέτος θέλουν όσο τίποτε την δεύτερη τη τάξει κούπα!

Καλώς ή κακώς το εμφατικό διπλό του πρώτου αγώνα δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στο «κίτρινο υποβρύχιο». Και με τον κόσμο στο πλευρό της, η κάτοχος του τίτλου τέλειωσε δια παντός την όποια υποψία για κάποιο… έπος πρόκρισης των φιλοξενούμενων, όταν ο Ιμπόρα άνοιξε το σκορ στο 69’.

Η Βιγιαρεάλ βγήκε στην αντεπίθεση, θέλοντας να αγγίξει το θαύμα και προς στιγμήν το τέρμα της ισοφάρισης απ’ τον Ντος Σάντος (73’) έδειξε να… ζωντανεύει το ματς. Πίσω, όμως, η φιλοξενούμενη ομάδα… έμπαζε (στην προσπάθειά της για ακόμα ένα τέρμα) και στην αντεπίθεση η Σεβίλλη το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον με τον Τρεμουλινάς να βγάζει τη σέντρα και τον Σουάρες με κεφαλιά στο 83’ να διαμορφώσει το τελικό σκορ, χαρίζοντας ακόμα μια ευρωπαϊκή νίκη στο σύλλογό του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: