Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Μια άχαρη διαδικασία με σουξέ Ντομίνγκες!

Δεν μας έκανε την χάρη ο Ολυμπιακός να στραβοπατήσει, έτσι για να προσδώσει κάποιο ενδιαφέρον, ένα ψευτοθρύλερ, ρε παιδί μου, στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Πολύ καλύτερος, πιο ζωντανός σε σύγκριση με το παιχνιδάκι κόντρα στην Ξάνθη, ο πρωταθλητής εκτός από την φανερή αβάντα του διαιτητή είχε την «ατυχία» να αντιμετωπίσει έναν δειλό, παθητικό, μοιρολατρικό Αστέρα που έδωσε την εξήγηση για το σερί των αποτυχιών του εκτός έδρας.
Ένα, λοιπόν, ακόμα ματσάκι του Ολυμπιακού, μία ακόμα νίκη, άχαρη και ψυχρή στο άδειο Καραϊσκάκη, που έγινε εύκολη υπόθεση με το γκολ σουξέ του Ντομίγκεζ από το 13’ κιόλας. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πίεσαν, αλλά δεν πίστεψαν στην ανατροπή. Ούτε στιγμή δεν χτύπησαν στην πραγματικότητα το παιχνίδι.
Πρόβλημα σε μια ομάδα, λέω για τον Αστέρα, που δεν έχει καταφέρει να μοιράσει το παιχνίδι, αμυντικά και επιθετικά, με συνέπεια και να μη γίνεται απειλητικός μπροστά τόσο όσο του επιτρέπει η αξία των παικτών του. Και να κινδυνεύει πίσω παρά την παρουσία δύο πύργων, του λευκού και του μαύρου. Πύργοι δίδυμοι αλλά ανάμεσά τους έχαναν κεφαλιές από τους αντιπάλους.
Μην πιέσει ο αντίπαλος τον Ολυμπιακό. Μη χάσει τη μπάλλα ο Ολυμπιακός, επιτόπου βγαίνουν οι αδυναμίες, τα κενά, οι τρύπες, οι τρυπάρες στην άμυνα. Τελικά, ο Ολυμπιακός με το 2-0 γεμίζει το σακούλι, μ’ άλλους τρεις πόντους, ενώ έδωσε κι ένα μάθημα στον συνάδελφο Αστέρα. Ότι δεν του ταιριάζει η παθητική άμυνα. Ότι η δύναμή του είναι στην επίθεση.

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΕΡΕΙΡΑ στην εθνική ομάδα βλέπει και γράφει ο apodytiriakias.gr

Θλιβερό. Ελάχιστοι γαύροι στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μελαγχολικό πέρα για πέρα ένα γήπεδο άδειο όταν στον αγωνιστικό χώρο παίζει ο πρωταθλητής που τυχαίνει να είναι και η δημοφιλέστερη ομάδα της χώρας. Δεν υπάρχει περίπτωση οι οπαδοί του Ολυμπιακού να είχαν κακή πληροφόρηση. Ότι, δηλαδή, ο Κοντονής Σταύρος δεν είχε επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.
Για δεύτερο ματς, μετά από εκείνο κόντρα στην Ξάνθη, μπορώ να πω ότι ο Μαρινάκης έχει σχέδιο σε βάρος της εθνικής ομάδας. Το πράγμα μιλάει μόνο του. Και με Ξάνθη και με τον Αστέρα ο Περέιρα παρουσίασε ενδεκάδα με δέκα αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. Μοναδικός Έλληνας ο Σιόβας. Μιλάμε για κανονικό σαμποτάζ του Μαρινάκη στον Μαρκαριάν.
Σε παρακαλώ. Εάν δεν πάρει η εθνική ομάδα παίκτες από τον πρωταθλητή, σε ρωτάω από ποια ομάδα θα πάρει. Και πώς να επιλέξει ο Αρμένης διεθνείς από ομάδα που δεν χρησιμοποιεί Έλληνες. Ο κύριος Μαρινάκης ενδιαφέρεται μόνο για την ομαδάρα του, και για τα πακέτα του τσάμπιονς ληγκ. Κάνω λάθος; Όχι, δεν κάνω λάθος, όσο κι αν αστειεύομαι. Καμμία ευθύνη δεν έχει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού όταν επιτρέπεται και ενδεκάδα με ένδεκα ξένους.
Το θέμα είναι τι θα κάνει η Ελλάδα. Η ομοσπονδία, δηλαδή. Όχι η κάθε ΠΑΕ που κυττάει τα συμφέροντά της και καλά κάνει. Η ΕΠΟ τι κάνει. Η σούπερ ληγκ τι κάνει.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: