Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Σοκ και δέος!!

Απίστευτο ποδοσφαιρικό βράδυ για τη Ντιναμό Κιέβου! Ισοπέδωσε 5-2 την Έβερτον και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Europa League!

Σοκ και δέος!

Μετά από το πρώτο εικοσάλεπτο το ματς πήρε φωτιά! Ο Γιαρμολένκο με εκπληκτικό γκολ και σουτ στο δεξί γάμα άφησε εμβρόντητο τον Χάουαρντ κάνοντας το 1-0 στο 21’. Δεν πέρασαν δυο λεπτά για να έρθει η απάντηση, με τον Μπάρκλεϊ από δύσκολη γωνία να στέλνει με συρτό σουτ την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Από το βολέ του Σοφκόφσκι, λάθη επί λαθών, ο Γιαρμολένκο πλάσαρε εξ επαφής τον Χάουαρντ που έκανε τρομερή επέμβαση, ούτε ο ίδιος όμως μπορούσε να φανταστεί ή να σταματήσει αυτό που θα ερχόταν στην συνέχεια….

Ο Λουκάκου ισοφάρισε με υποδειγματικό πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής για το 1-1 στο 29’, όμως όπως αποδείχθηκε αυτό ήταν μόνο προσωρινό. Μέσα σε τρία λεπτά (35’-37’) και με την άμυνα της Έβερτον να μοιάζει «βραχυκυκλωμένη», ο Τεόντορτζικ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή και ο Βελόσο με σουτ διαμόρφωσαν το 3-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Και με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, η Ντιναμό Κιέβου ήταν καταιγιστική! Έπειτα από νέο λάθος στην άμυνα των «ζαχαρωτών», ο Γκούσεφ σκόραρε μέσα από το «κουτί» δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη πρόκριση της ομάδας του, με το 4-1 στο 56’!

Η συνέχεια ήταν οδυνηρή για τους Άγγλους μα περισσότερο απ’ όλους για τον Χάουαρντ που έμοιαζε να παλεύει μόνος του… Το υπέροχο γκολ του Αντούνες με ασύλληπτο σουτ επισφράγισε τον ουκρανικό θρίαμβο (5-1 στο 76'), με το δοκάρι σε προσπάθεια του Γιαρμολένκο απλά να γλιτώνει από ένα ακόμα πιο ντροπιαστικό σκορ τους φιλοξενούμενους... Ο Τζαγκέλα με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 5-2 στο 87'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντιναμό Κιέβου: Σοβκόφσκι, Ντανίλο, Αντούνες, Ντράγκοβιτς, Κχαχερίντι, Βελόσο, Σίντορτσουκ (64’ Μπιάλσκι), Ριμπάλκα, Γκούσεφ (90’ Καλιτβίντσεφ), Γιαρμολένκο, Τεόντορτζικ (75’ Κράβετς).

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Αλκαράθ, Μπέινς, Μπάρι, ΜακΚάρθι (78’ Μπέσιτς), Νέισμιθ (65’ Κονέ), Ατσού (65’ Όσμαν), Μπάρκλεϊ, Λουκάκου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: