Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Επιμένει και περιμένει!!

Αποφασισμένοι να μην καταθέσουν τα όπλα στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που βρίσκονται σε αναμονή των κινήσεων της κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς. Απουσίες και αλλαγές εν όψει Βέροιας.

Επιμένει και περιμένει
Η οργή στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου κι όχι μόνο είναι δεδομένη. Ωστόσο η ΠΑΕ επέλεξε αυτή τη φορά όχι κάποια ολομέτωπη επίθεση με μακροσκελείς ανακοινώσεις. Περιορίστηκε σε μια λιτή τοποθέτηση που δείχνει και τη στάση της το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ουσιαστικά οι «πράσινοι» αναμένουν τις κινήσεις της πολιτείας, καθώς και τις δικαστικές εξελίξεις ελπίζοντας πως η κυβέρνηση θα πάρει τα μέτρα της για την πάταξη της διαφθοράς, προκειμένου όπως τονίζουν το νέο πρωτάθλημα να αρχίσει υπό διαφορετικούς όρους. Θεωρούν πως ό,τι ήταν να καταγγείλουν και να πουν δημόσια, το έχουν ήδη καταγγείλει και πει, συνεπώς πλέον είναι η ώρα των αρμοδίων να δράσουν.

Όλα αυτά την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του πως η σεζόν δεν τελείωσε και παρά την απογοήτευσή τους θα πρέπει να συνεχίσουν για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν. «Παίζουμε, παίζουμε και ξέρουμε ότι στο τέλος δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», έλεγαν χθες ποδοσφαιριστές στο Κορωπί, ενώ ειδικά οι ξένοι παίκτες ανέφεραν πως «… αυτό που ζούμε στην Ελλάδα δεν γίνεται σε καμία άλλη χώρα, δηλαδή μονίμως να ευνοείται μία ομάδα». Ο κόουτς της ομάδας τούς έλεγες «… ξέρω πώς νιώθετε, αλλά πρέπει να ηρεμήσετε. Να τα παρατήσουμε; Να σηκωθούμε να φύγουμε; Δεν γίνεται. Έχουμε στόχο να πάμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα play offs και να πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά και δεν πρέπει να χαλάσουμε, όσα χτίζουμε τόσο καιρό. Αυτοί ας κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά εμείς δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και πρέπει να κάνουμε, ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Με Μέντες και Νίνη στη Βέροια

Ελλείψεις θα έχει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της Κυριακής στη Βέροια, ειδικά στη μεσαία γραμμή. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Ζέκα και Δώνης, ενώ όλα δείχνουν πως χάνει το ματς και ο Λαγός, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μέντες, ενώ θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν εκτός απροόπτου και οι Νίνης και Πράνιτς. Στην επίθεση δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Κλωναρίδης ή ο Μαυρίας. Όσον αφορά στον Μπεργκ που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, λογικά θα εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Πανθρακικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: