Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Πετράκης: «Ανώφελη η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ, αν...» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, και μίλησε για το τραγικό γεγονός του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τραγικό γεγονός με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Δε χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις. Μόνο γονείς που έχουν έρθει στη θέση αυτών που έχασαν το παιδί τους καταλαβαίνουν τον πόνο. Το τραγικό αυτό γεγονός ας γίνει παράδειγμα να παρθούν μέτρα για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά».

Πώς είναι η κατάσταση στην πόλη: «Είναι πολύ βαριά η ατμόσφαιρα. Έγινε κομμάτι της ο Βαγγέλης. Πολλοί άνθρωποι έδειξαν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να βρεθεί ο Βαγγέλης και στενοχωρήθηκαν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του».

Για το αν πέρασε το θέμα και στα αποδυτήρια του ΠΑΣ: «Βεβαίως. Τα παιδιά ενδιαφέρθηκαν πάρα πολύ για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ήταν ένα θέμα που μας απασχολούσε όλους»

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός μόνο με αυτοκτονία χάνει το πρωτάθλημα, είναι 3 βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό με 2 ματς λιγότερα και κρατάει την τύχη του στα χέρια του.  Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια φέτος. Κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και φαίνεται πως βήμα-βήμα ξαναγίνεται η ομάδα που ξέραμε από παλιά. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από χίλια κύματα. Δημιουργήθηκαν υπερβολικές προσδοκίες με μικρό ρόστερ. Οι παίκτες καταπονήθηκαν από τα συνεχή παιχνίδια και κάποιοι από αυτούς που δεν ήταν συνηθισμένοι στην πολύ μεγάλη πίεση του πρωταθλητισμού, δεν άντεξαν».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Άλλοτε βγαίνει σε καλό, άλλοτε όχι. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, πρέπει να υπάρχουν σοβαροί λόγοι. Αν η αλλαγή γίνει απλώς για να γίνει, χωρίς να διορθωθούν τα προβλήματα που οδήγησαν σε αυτήν, τότε δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα».

Η πρόβλεψή του για την τετράδα των πλέι οφ: «Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα στα πλει οφ. Μέσα θα είναι και ο Αστέρας που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Από κει και πέρα, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ θα παλέψουν για την τέταρτη θέση. Θα γίνει μεγάλη μάχη».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιάννης Πετράκης:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: