Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Χάρα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να πηγαίνει μόνο για την νίκη»

Την υποχρέωση του Ολυμπιακού να στοχεύει μόνο στη νίκη επισήμανε ο Φράνκο Χάρα μετά το τρίποντο με τον Ασ. Τρίπολης (2-0). εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη σημερινή εικόνα της ομάδας.

Χάρα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να πηγαίνει μόνο για την νίκη»
Αναλυτικά, όσα είπε ο Αργεντινός επιθετικός:

«Σήμερα ήμασταν προετοιμασμένοι και είχαμε την ψυχολογία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε πως αυτό πρέπει να γίνει και σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού καταφέραμε να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Ο Αστέρας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας πίεσε, όμως εμείς κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε».

Για τα ματς που ακολουθούν: «Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα πρέπει να προσπαθούμε για να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί αυτό έχει σημασία. Τώρα έχουμε άλλο παιχνίδι την Κυριακή (σ.σ.: με την Κέρκυρα), πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για την νίκη και έτσι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος προκειμένου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Όμως όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Αυτή η ομάδα θα πρέπει πάντα να πηγαίνει για την νίκη γιατί αυτό πρέπει πάντα να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: