Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Βελλίδης: «Έχει πολλά να δείξει ο Χαρίσης» (audio)

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης ο οποίος για δεύτερο παιχνίδι στη σεζόν ανακηρύχθηκε MVP της ομάδας του, αφού την 28η αγωνιστική πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο 27χρονος κίπερ εκτός από τις προσωπικές του φιλοδοξίες και βλέψεις μίλησε και για την εκπληκτική πορεία του ΠΑΣ στο φετινό μαραθώνιο καθώς και για την πρώην ομάδα του, τον Άρη.  

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην πορτιέρο Άρη και νυν του ΠΑΣ: «Στα δύο από τα τελευταία παιχνίδια, ακούσαμε τα όσα μας είπε ο προπονητής μας στο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και την ισοπαλία. Σίγουρα το να φεύγουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα, όπως ο Λίλα, είναι απώλειες, αλλά υπάρχει ποιότητα στην ομάδα!»

Στη συνέχεια ο Καστοριανός παίκτης αναφέρθηκε για δύο συμπαίκτες του, τον Χάρη Χαρίση και τον Νίκο Κοροβέση που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ: «Ο Χάρης, ως μικρότερος, έχει πάρα πολύ να δείξει, όσο και ο Νίκος και εύχομαι να κάνουν το μεγάλο βήμα».

Με μόλις 6 ήττες και απολογισμο 11 ισοπαλίες και 11 νίκες η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην 5η προνομιούχο θέση με 44 βαθμούς, γεγονός που δίνει την ελπίδα για μία θέση στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν: «Είναι θετικό ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και συνάμα ήττες, με 11 ισοπαλίες και 11 νίκες μπορούμε να διατηρηθούμε στην πεντάδα. Δόξα τω Θεώ παρουσιαζόμαστε σταθεροί σε αυτό το πρωτάθλημα»

Κορμός και ομοιογένεια: «Το πιο σημαντικό για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ είναι ο κορμός και η ομοιογένεια που υπάρχει στην ομάδα με τον ίδιο προπονητή και με πολύ λίγες προσθήκες από την προηγούμενη χρονιά»

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε για την προοπτική μίας μεταγραφής στο εξωτερικό: «Νοιώθω πολύ ήρεμος εδώ στα Γιάννενα, τώρα αν έρθει κάτι παραπάνω από ένα σύλλογο εκτός Ελλάδος, ή κλειθώ και καθιερώθω στην Εθνική Ελλάδας θα είναι το ιδανικό».

Tέλος αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του τον Άρη, για τον οποίο είπε κατά λέξη: «Θα φτάσει η στιγμή που θα επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει, στην πρώτη κατηγορία και πρέπει να επιστρέψει υγιής! Είχαμε κάνει μία συμβιβαστική λύση για να πάρω τα χρήματα μου, αυτή η λύση δεν έγινε ποτέ, δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τον καιρό που έχω φύγει και το χειρότερο είναι ότι έχω βάλει και λεφτά από την τζέπη μου. Για χρήματα που δεν έχουμε λάβει πληρώνουμε και εφορία».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: