Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η άδεια Τούμπα έφερε «αντίδραση»!

Εντολή για να επισπευστούν οι διαδικασίες σε όλα τα ανοιχτά θέματα του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκεται στο Ισραήλ για «γάμο» με τον Τζόρντι Κρόιφ.

Η άδεια Τούμπα έφερε «αντίδραση»
Προβληματισμένος από το γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης στην Τούμπα ήταν ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε εντολή να κλείσουν όλα τα θέματα που είναι καιρό ανοιχτά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Ένα τέτοιο ζήτημα είναι και εκείνο του τεχνικού διευθυντή, το οποίο φαίνεται πως έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ταξίδεψε στο Ισραήλ, όπου και θα έχει επαφές με τον Τζόρντι Κρόιφ.

Ο Αγγελίδης θα προσπαθήσει να διαπιστώσει αν υπάρχει πιθανότητα ο Ολλανδός να αποχωρήσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, τις προηγούμενες ημέρες στην Πορτογαλία έγραφαν ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι στα υπ’ όψιν του ΠΑΟΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός δήλωσε:

«Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές αθλητικές εφημερίδες που μιλούν για εμένα και τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Μπράγκα. Ζω με πάθος τις στιγμές σε αυτό τον σύλλογο και θέλω δίπλα μου τους οπαδούς μας. Είμαι πλήρης και ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να συνεχίσω. Τι θα γίνει μετά είναι μια άλλη ιστορία...». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: