Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ντελέκος: «Να πάρουμε τους έξι βαθμούς»

Την πεποίθηση ότι η Λαμία θα πάρει τους 6 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια της Football League και πως έχει ελπίδες για την διεκδίκηση της ανόδου εξέφρασε ο Βαγγέλης Ντελέκος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ντελέκος: «Να πάρουμε τους έξι βαθμούς»
Την ελπίδα του ότι η Λαμία θα κερδίσει τους έξι πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια και θα είναι μια από τους δύο ομάδες που θα λάβει μέρος στα play-off της Football league εξέφρασε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Ντελέκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της Λαμίας στην εκπομπή PLAYBALL με τους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νερατζιά:

Για τους τρεις πόντους που αφαιρέθηκαν σε πρώτη φάση λόγω της υπόθεσης Μουμίν από τη Λαμία:
«Περιμένουμε να γίνει κάποια έφεση και να δούμε τι θα γίνει τελικά με τους βαθμούς. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια όμως και θα διεκδικήσουμε τους έξι βαθμούς και θα περιμένουμε για να δούμε αν παίξουμε τελικά στα play-off. Η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα, η μπάλα όμως έχει τις χαρές και λύπες».

Για την αγωνιστική «κοιλιά» της Λαμίας:
«Κάναμε όντως κοιλιά ως ομάδα και ο κυριότερος λόγος είναι ότι είχαμε κάποιες ατυχίες με παίκτες πολύ σημαντικούς για την ομάδα όπως ο τραυματισμός του Βασιλόγιαννη. Μας δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα».

Για το αν περίμενε την πρωταγωνιστική πορεία της Λαμίας στο Βόρειο όμιλο:
«Η αλήθεια είναι πως όταν πήγα δεν περίμενα να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη κατηγορία. Μετά όμως βλέποντας τις μεταγραφές που έγιναν κατάλαβα και εγώ ότι θα έχουμε ένα μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για την καλύτερη ομάδα του Βορείου ομίλου:
«Ο βόρειος όμιλος είναι πιο δύσκολος όμιλος από το νότιο καθώς εκκρεμούν ακόμη δύο θέσεις για τα play-off άλλωστε η πρώτη έχει εξασφαλιστεί από τον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολύ καλό προπονητή, έχει αυτοματισμούς και είναι καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Λάρισα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: