Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Πρόκριση-θρίλερ για Ντνίπρο!!

Σε φινάλε-θρίλερ ο Άγιαξ πήρε τη νίκη 2-1 στην παράταση, αλλά το γκολ του Κονοπλιάνκα χάρισε στη Ντνίπρο την πρόκριση στους «8» του Europa League!

Πρόκριση-θρίλερ για Ντνίπρο!
Για καρδιακούς ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Ντνίπρο, με τους Ουκρανούς να επιβιώνουν στην παράταση και να παίρνουν μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League!

Έπειτα από ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας, ο Μπαζούρ με σουτ πέτυχε το 1-0 στο 60’, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στον έξτρα χρόνο ο Κονοπλιάνα βρήκε το κενό, πέτυχε το γκολ που έμοιαζε με… ξαφνικό θάνατο γράφοντας το 1-1 στο 97’, αλλά οι Ολλανδοί δεν τα παράτησαν.

Η κεφαλιά του Κλάασεν σταμάτησε στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Φαν Ντερ Χόορν έβαλε ξανά μπροστά τον Αίαντα (2-1 στο 117’) που χρειαζόταν ένα ακόμα για την ολική ανατροπή!

Οι Ουκρανοί όμως άντεξαν σ' ένα χιτσκοκικό φινάλε και έκλεισαν θέση στους «8» της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιαξ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Μπόιλεσεν (100' Φαν ντερ Χουρν), Κλάασεν, Μπάζουρ, Σίκχραφεν (87' Σερέρο), Ελ Γκαζί, Κίσνα (79' Σίγκθορσον), Μίλικ.

Ντνίπρο: Μπόικο, Λέο Μάτος, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εζίντιο, Κάνκαβα, Φεντορτσούκ, Λουτσκέβιτς (90'+1 Μπρούνο Γκάμα), Κονοπλιάνκα (109' Σελεζνιόβ), Μπέζους (86' Σαχόβ), Κάλινιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: