Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Φαν Χάαλ: «Γιουνάιτεντ, η τελευταία μου δουλειά»

Ο Λουίς φαν Χάαλ σκοπεύει να σταματήσει την προπονητική όταν κλείσει το κεφάλαιό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε μακροσκελή συνέντευξη στην «Telegraph», στην οποία αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του σύλλογο κατά την παιδική του ηλικία, την Τότεναμ!
«Μεγάλωσα. Αυτή είναι η τελευταία μου δουλειά. Σίγουρα είναι. Πρέπει να δώσω προσοχή στα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και την γυναίκα μου. Την αξίζουν. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω. Για παράδειγμα, δεν ήμουν στα γενέθλια του εγγονού μου. Δεν μου αρέσει αυτό. Είναι υπερήφανοι για μένα, αλλά τους λείπω πολύ» ανέφερε ο Ολλανδός κόουτς ενώ όσον αφορά την Τότεναμ είχε πει λίγο νωρίτερα:
«Ήμουν φανατικός με το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούσα κάθε παιχνίδι. Όταν ήμουν μικρός, σχεδόν στην ηλικία των 10, ήμουν οπαδός της Τότεναμ και μεγάλος φαν του Τζίμι Γκριβς.
Ήταν απίστευτο. Η τηλεόρασή μας έδειχνε το FA Cup. Τότε δεν βλέπαμε και πολλά παιχνίδια. Έβλεπα την Τότεναμ και φυσικά την Γιουνάιτεντ. Αλλά σαν παιδί ήμουν περισσότερο οπαδός της Τότεναμ. Λυπάμαι που το λέω. Ήταν ωραία η άσπρη φανέλα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: