Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καραδήμος: «Έγκλημα η μη έγκαιρη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λουκάς Καραδήμος και αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βλέπω έναν αναβρασμό στον ΠΑΟΚ, υπήρξε και αυτό το λυπηρό φαινόμενο χθες να έχει η Τούμπα μόλις 1500 άτομα. Εγώ θυμάμαι 1500 άτομα σε προπόνηση, όχι σε αγώνες. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μένει σε πρόσωπα, είτε είναι ο Αναστασιάδης, είτε ο Γεωργιάδης. Άλλα είναι τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Κατ’ αρχάς χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία την στιγμή που ο ΠΑΟΚ πήγε στο +5, έπρεπε εκείνη την στιγμή να ξεκινήσει η ενίσχυση της ομάδας, και εδώ έρχεται η ευθύνη της διοίκησης. Την 1η Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει έτοιμους πάικτες. Ήταν πολύ κομβικό σημείο η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, δεν έγινε και αυτό που επακολούθησε, ίσως όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο έγινε, ήταν φυσιολογικό. Ήταν έγκλημα αυτό που έγινε. Είναι αδιανόητο να μην μπορεί να βρει ο ΠΑΟΚ παίκτες. Έπρεπε να έρθουν κάποιοι παίκτες, να γίνει μια υπέρβαση, καθώς αυτοί που ήρθαν δεν ήταν έτοιμοι. Η ομάδα χρειαζόταν, επίσης, έναν φορ και έναν ακραίο. Το έβλεπε όλος ο κόσμος αυτό».

Για τις ευθύνες της διοίκησης: «Τα κλειδιά δεν τα έχει κανένας προπονητής ή τεχνικός διευθυντής. Βλέπω σε άλλες ομάδες κατεβαίνουν στις αποστολές με όλο το δ.σ., στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε τέτοια συσπείρωση. Ειδικά όταν παίζει κάποια κρίσιμα ματς, πρέπει να είναι όλοι κοντά. Επίσης, είναι και κάποια θέματα πειθαρχικά. Υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός. Από την στιγμή που οι παίκτες δεν μπορούν να διαχειριστούν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να απαγορεύονται. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνεται ρεζίλι».

Για τον Τζαβέλλα: «Είναι καλό παιδί ο Τζαβέλλας, αλλά έχει έναν τσαμπουκά, έναν παρορμητισμό. Ό,τι είναι να πει, θα το πει. Αλλά μέχρι εκεί, όμως. Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν εντός ομάδας και να μην γράφονται παρά έξω. Έτσι λύνονται τα προβλήματα».

Για τον Αναστασιάδη: «Από την στιγμή που είχε υπέβαλε την παραίτησή του μετά το ματς με τον ΟΦΗ, έπρεπε να φύγει εκείνη την στιγμή».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Λουκάς Καραδήμος στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: