Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 άνευ αγώνα τον ημιτελικό!!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για την πρόκριση των πρωταθλητών και τα χώνει στον Κοντονή.
Ήταν εύκολη η δουλειά για τον Ολυμπιακό στο 3-0 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Οπως αναμενόταν. Το ιστορικό Απολλωνάκι δεν μπορούσε να κοντράρει ακόμα και αυτόν τον προβληματικό Ολυμπιακό, που έπαιξε κατά βάση με τις πρώτες επιλογές του. Γιατί; Το είπε ο προπονητής του.
"Μην κυττάτε τι κάναμε με τις άλλες ομάδες της σούπερ Λίγκας. Με τον Ολυμπιακό υπάρχει διαφορά μεγάλη, όπως και με τους άλλους που διεκδικούν τη συμμετοχή στα πλέει οφ. Με τους από κάτω είμαστε κοντά". Ετσι απλά. Λεβαδειακοί και Βέροιες που έβγαλε εκτός διοργάνωσης η ελαφρά ταξιαρχία δεν είναι δα και μεγαθήρια. Ο Ολυμπιακός, όμως διαφέρει.
Να προσθέσω και την ένστασή μου. Κύριε Απόλλωνα όταν φτάνεις στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά κι όχι να τρέμουν τα πόδια σου. Πρέπει να τα δώσεις όλα κι όχι να παρακολουθείς. Εσύ, έχασες 3-0 σχεδόν άνευ αγώνος. Και δεν το πάω στο πονηρό. Σε καμμία περίπτωση.
Πάμε παρακάτω. Το μεγάλο κρίμα για τον Απόλλωνα ήταν ότι δεν μπόρεσε να πωλήσει εισιτήρια, αφού απαγορεύτηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάνε στη Ριζούπολη, με απόφαση Κοντονή. Γης μαδιάμ τα οικονομικά. Αλλωστε, λεφτά υπάρχουν, όπως προσφάτως έγραψε και η "Αυγή".
Για τον Ολυμπιακό το ματς δεν είναι κριτήριο κι ας αρχίσανε τα παραμύθια για ομάδα που έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα στα Γιάννενα. Ατομικά; Να πεις ότι είναι καλός ο Ντοσεβί επειδή έκανε ό,τι ήθελε τους αντιπάλους του; Δεν μπορείς να το πεις. Ακόμα κι αν πρόκειται για ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας, απαιτείται κι ένας στοιχειώδης βαθμός δυσκολίας για να μετρήσεις δυνάμεις. Στη Ριζούπολη ο δείκτης ήταν μηδενικός.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ του Μαρινάκη στις μεταγραφές του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias 


Δεν περίμενε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ο Μαρινάκης για να αναπροσαρμόσει την τακτική του. Απλώς και αυτό επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας γυμνός βασιληάς. Μια ομάδα που δεν είναι ομάδα.
Ενα συνονθύλευμα με παίκτες από διάφορα μέρη του κόσμου, που σύντομα ανακάλυψαν την αλήθεια. Είμαστε αναλώσιμοι και καλό είναι να παίξουμε για την πάρτη μας. Καμμιά ομάδα δεν ωφελήθηκε από αυτή την προσέγγιση. Ούτε ο Ολυμπιακός, που στα πρώτα χρόνια του Μαρινάκη είχε σαφή προσανατολισμό τους Ελληνες παίκτες. Ετσι λέγανε και μερικώς το κάνανε
Στην πορεία ο εφοπλιστής ανακάλυψε ότι το παιχνίδι σε υψηλότερο επίπεδο μπορεί να παίξει με τους όρους της αγοράς. Πουλάμε κι αγοράζουμε. Το πρόσημο εμπορικά προέκυψε θετικό, όμως το αποτέλεσμα αγωνιστικά μοιραία έφεραν τη εικόνα της τρέχουσας σεζόν. Καμμία ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξαμηνίτες ή έστω εννιαμηνίτες. Πώς θα προκύψει η συνοχή, πώς θα περάσει η φιλοσοφία του συλλόγου και οι αρχές.
Το τελειωτικό χτύπημα ήταν ο τελευταίος αγώνας της εθνικής. Ναι. Τραγική διαπίστωση. Ο μόνιμος πρωταθλητής δεν είχε ούτε έναν παίκτη στην 11άδα! Ο Μαρινάκης θυμήθηκε τα περί εξελληνισμού. Προχθές στους Ζωσημάδες ήθελε να μάθει ποιος είναι ο Χαρίσης πριν ξεκινήσει το ματς. «Το νούμερο 15 είναι πρόεδρε ο παίκτης που θέλουμε», τον ενημέρωσαν.
Ηθελε να δει κι ο ίδιος περί τίνος πρόκειται. Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, λέγεται πως έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον συγκεκριμένο. Αυτό που μου σφυρίξανε είναι ότι ο πρόεδρος το πάει όπως το ξεκίνησε. Να μαζέψει τους καλύτερους Ελληνες και με ρέγουλα οι πωλήσεις.



*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: