Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Νέισμιθ: «Η Ευρώπη μας επηρέασε…»

Στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τη συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, απέδωσε την τραγική φετινή πορεία της Έβερτον ο Στίφεν Νέισμιθ!
Ο Σκωτσέζος επιθετικός υποστήριξε πως το ασυνήθιστα φορτωμένο πρόγραμμα των «ζαχαρωτών» τη φετινή περίοδο, αλλά και οι συχνοί τραυματισμοί, επηρέασε σημαντικά την ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς εκτός στόχων.
«Την περασμένη περίοδο μαχόμασταν μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές για την 4η θέση και θα θέλαμε πολύ να το κάνουμε και φέτος. Είχαμε, όμως, ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτό δεν μας βοήθησε. Για να ανεβάσεις επίπεδο την ομάδα θα πρέπει να καταφέρεις να ανταπεξέρχεσαι και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εμείς δεν τα καταφέραμε φέτος, αλλά ελπίζω πως στα επόμενα χρόνια θα τα πάμε καλύτερα», ήταν το σχόλιο του Σκωτσέζου επιθετικού, που πρόσθεσε:
«Επίσης ακόμη ένας λόγος που μείναμε πίσω είναι οι πολλοί τραυματισμοί σημαντικών παικτών μας. Βέβαια, δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτα ως δικαιολογία. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τα πάμε πολύ καλά και παίρνουμε αποτελέσματα. Βρισκόμαστε πλέον σε ασφαλή θέση στη βαθμολογία και μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό το σερί μας ενόψει των επόμενων αγώνων».  *Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: