Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Μακάρι να μην ξεθωριάσει…!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την απουσία του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη από τους 90 κατηγορούμενους και εύχεται να μην ξεθωριάσει η υπόθεση.
Πολλές φορές στη ζωή, η υπομονή είναι προτέρημα. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη. Υπομονή θέλει προκειμένου να κρίνουν και να αποφανθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι.
Το να καταδικάζουμε, το να δικάζουμε από μακριά και από τα πληκτρολόγια είναι δυστυχώς για πολλούς εύκολο, χωρίς καν να υπολογίζουν το τεκμήριο της αθωότητας.
Σύμφωνα λοιπόν με το δικαστικό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι μέσα στους 90 κατηγορούμενους στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Μια υπόθεση που ήρθε στην επιφάνεια το 2011 και αν μη τι άλλο σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, πάντα ακούγαμε ότι Ολυμπιακός και οι άνθρωποί του ήταν υπαίτιοι. Αμ δε! Αυτός που ξέρει καλύτερα από όλους μας, ο εισαγγελέας έχει διαφορετική άποψη.
Τώρα που δεν υπάρχει ερυθρόλευκο χρώμα στην υπόθεση (που είναι πέρα για πέρα σοβαρή), νομίζουμε ότι αυτή θα αρχίζει να ξεθωριάζει. Μπορεί και μακάρι να κάνουμε λάθος. Πρέπει να πέσει άπλετο φως σε αυτές τις υποθέσεις, κάτι που επιθυμούν διακαώς και οι Πειραιώτες. Υπομονή χρειάζεται και όχι βιασύνες και λιθοβολισμοί.
Πάμε τώρα και στα του αγώνα με τον Απόλλωνα, αν και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πολλά. Η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας είναι τεράστια και φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα και εξασφάλισε την θέση του στον τελικό και απομένει ένα ματς (ουσιαστικά δύο, γιατί υπάρχει και ο επαναληπτικός που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα) για το νταμπλ.
Κρατάμε την εξαιρετική εμφάνιση του Ντοσεβί, την διάθεση των Μπενίτες και Χάρα, καθώς και τον πάντα καλό, σοβαρό και ποιοτικό Τσόρι…
Υ.Γ. Καλή Ανάσταση σε όλους.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: